Suntem minunaţi, suntem extraordinari, suntem speciali

Prea adesea, ne concentrăm atenţia pe lucrurile pe care NU LE FACEM BINE, şi neglijăm lucrurile pe care le facem bine, sau nu le facem rău. Logica minţii spune că este nevoie să ne concentrăm pe ce nu facem bine, pentru a ne îmbunătăţi comportamentul.

Da, este logic acest lucru, dar nu este funcţional. Vindecarea noastră, ca fiinţe energetice, dar şi în corp fizic, va apărea DOAR DACĂ NE VOM SIMŢI BINE CU NOI ÎNŞINE.

Dacă ne vom complimenta zilnic pentru ceva ce facem bine, sau dacă nu găsim motive de acest fel, măcar pentru ceva ce NU facem rău, atunci vom creşte vibraţia energiei din noi înşine la un nivel la care începe să se producă spontan vindecarea, la toate nivelele.

Să ne complimentăm ZILNIC despre cât de speciali şi frumoşi suntem. În fiecare zi când NU am făcut rău nimănui, nu am lovit pe nimeni, nu am cauzat suferinţa unei făpturi, ne-am comportat foarte bine. Să ne complimentăm!

În lume se petrec atâtea lucruri îngrozitoare, încât faptul de a ne comporta frumos cu cei din jurul nostru, de a vorbi politicos şi a interacţiona prietenos cu oamenii pe care îi întâlnim, ne face să fim persoane minunate! Pentru că ALEGEM să manifestăm acea parte de BUNĂTATE din noi faţă de ceilalţi. Aşa încât este important să ne simţim bine cu noi înşine.

Este de-a dreptul distractiv să ne complimentăm pentru fleacuri:

”Ce minunat am mers pe stradă, nu m-am împiedicat nici măcar o singură dată! De câte ori nu am căzut în copilărie şi iată, acum, merg singur în picioare!”

Multă lume consideră acţiunile zilnice, precum mersul sau mâncatul cu tacâmuri la masă, ceva de la sine înţeles. Dar atunci când am învăţat aceste deprinderi, în copilărie, ne-am luptat luni bune să le stăpânim!

Sau alt compliment haios:

”Ce puternic am fost, să deschid uşa de la frigider dintr-o încercare!” Pentru o persoană slăbită, chiar şi acest efort este uneori imposibil.

Am dreptul să mă simt bine cu mine AŞA CUM SUNT, pentru că ceea ce fac, în mod spontan şi natural, este o contribuţie la binele Planetei.
În prezenţa mea, copii sunt în siguranţă.
În prezenţa mea, oamenii sunt sprijiniţi.
În prezenţa mea, străinii se pot simţi bine-veniţi.
În prezenţa mea, cei singuri găsesc companie şi ajutor.
Merit să mă simt extrem de împlinit de toată această contribuţie.

Noua paradigmă a BUNĂTĂŢII, pe care o susţinem, alături de Matt Kahn, este o paradigmă dincolo de căutările spirituale.

Matt spune că atunci când ajungi să manifeşti bunătate faţă de tine însăţi şi faţă de cei din jur, când te simţi bine cu tine şi nu ai nevoie să dovedeşti nimic nimănui, nu ai nevoie să-ţi aperi punctele de vedere şi nu te simţi atacat de opiniile altuia, în acel moment se produce rapid şi spontan atât vindecarea fizică, la orice nivel, cât şi vindecarea ”spirituală”. Vindecarea nu se face datorită căii spirituale urmate, datorită cărţilor citite, sau informaţiilor adunate.

Câteodată, informaţiile şi cunoaşterea sunt precum alcoolul. Dacă iei prea mult odată, te ameţeşti şi a doua zi eşti mahmur. Alcoolul, mâncarea şi totul în lumea asta, se degustă cu doza şi se SAVUREAZĂ încetul cu încetul.

Citește și
1 Comentariu
  1. ec i smarandescu spune

    POPORUL ROMIN ESTE IMBECILIZAT SI BEZMETIC NU EXISTA O STRATEGIE DE DEZVOLTARE IN CARE SE SE SCHIMBE TACTICA DE CITE ORI VA FI NEVOIE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata