Superkombat: Andrei Stoica a obţinut trei premii majore la gala Celebrity Awards

Campionul mondial Superkombat, Andrei Stoica, a obținut trofeele pentru luptătorul anului, KO-ul anului și meciul anului în cadrul galei Celebrity Awards – Superkombat Edition, eveniment organizat de Luxury Events și la care invitat special a fost starul turc Tolgahan Sayýțman, desemnat în 2005 drept cel mai sexy bărbat din lume, informează un comunicat.

Actorul de la Istanbul a fost cel care le-a înmânat premiile marilor câștigători și chiar și-a exprimat dorința de a juca într-un film de acțiune alături de eroii din Superkombat. „Tu ne înveți cum să jucăm în filme, iar noi cum să te bați”, i-a spus Andrei Stoica, în glumă, uneia dintre cele mai populare figuri publice de pe malul Bosforului în momentul în care a primit premiul pentru luptătorul anului.

După ce și-a apărat de două ori titlul mondial în 2014, Stoica a fost în centrul atenției la evenimentul organizat la Ambasad’Or, unde s-a impus la trei dintre cele patru categorii la care a fost nominalizat. Pe lângă premii, luptătorul s-a ales și cu un voucher în valoare de 5.000 de euro de la Ortoclinic, una dintre cele mai complexe spitale de recuperare din România.

„A fost un an incredibil pentru mine, cu răsturnări de situație, în care adrenalina a fost la nivel maxim, iar în momentul ăsta sunt chiar surprins, nu mă așteptam să mă impun la trei categorii”, a afirmat și campionul mondial.

Sosit în România la mijlocul săptămânii, Tolgahan Sayýțman a fost desemnat și ambasador oficial Superkombat, urmând ca în perioada imediat următoare să demareze discuțiile pentru o mega-gală Superkombat la Istanbul. „Este un proiect interesant și mă bucur că pot face parte din el, sper să putem organiza un eveniment major în Turcia”, a precizat starul turc, care de-a lungul sejurului său la București a locuit într-un aprtament de lux la Ramada Plaza.

Un alt trofeu important a mers la Cătălin Moroșanu. Ieșeanul care a câștigat Dansez pentru Tine și este considerat unul dintre cei mai influenți tineri politicieni din România a câștigat premiul dedicat celei mai cunoscute figuri din Superkombat, cel de popularitate, de asemenea și un voucher de 5.000 de euro la Ortoclinic.

„Vă spun sincer. Am fost cu el la Tokyo, Praga, Amsterdam și în multe alte locuri din lume, iar în fiecare colțișor, oamenii îl recunoșteau. Nu cred că mai există vreun alt luptător activ în lume, exceptându-l pe Badr Hari, care să aibă carisma lui Moroșanu”, a afirmat Irimia când i-a înmânat premiul alături de Nicușor Stan. De asemenea, tuturor celor premiați, dar și partenerilor oficiali, li s-a oferit câte un voucher de la Michelle Anti Ageing Dental Clinic.

Iată câștigătorii Celebrity Awards — Superkombat Edition:

Premiul special: Jorge Loren
Steaua în ascensiune: Amansio Paraschiv
Progres: Benjamin Adegbuyi
Debutantul anului: Michael Terrill
Meciul anului: Andrei Stoica
Implicare socială: Mihai Barbu
KO-ul anului: Andrei Stoica
Cel mai popular luptător: Cătălin Moroșanu
Luptătorul anului: Andrei Stoica (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata