Tenis: Victoria cu Serena, cea mai mare din viaţa Simonei Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că victoria cu Serena Williams, 6-0, 6-2, miercuri, la Turneul Campioanelor de la Singapore, este cea mai mare din viața sa.

”Este cel mai mare meci din viața mea. Nu pot explica ce simt acum, sunt foarte fericită. A fost visul meu să înving una dintre surorile Williams, dar nu aș fi putut juca acest tenis dacă nu aș fi avut alături spectatorii, susținătorii mei, echipa mea”, a afirmat Halep imediat după meci.

”Trebuie să uit repede acest meci, să îmi văd de turneu și voi avea timp să sărbătoresc după aceea”, a mai spus Halep, debutantă la Turneul Campioanelor.

”Serena nu a fost în cea mai bună zi, iar eu mi-am văzut de jocul meu, agresiv, am luat mingea devreme și am servit bine”, a precizat Simona Halep, numărul patru mondial.

Serena Williams, liderul mondial, a învins-o pe Simona în precedentele trei confruntări, în 2011 în turul secund la Wimbledon, cu 3-6, 6-2, 6-1, și anul trecut la Roma, cu 6-3, 6-0 în semifinale, și la Cincinnati, cu 6-0, 6-4 în sferturi.

Halep, care este practic calificată în semifinale, va juca ultimul său meci din Grupa Roșie cu Ana Ivanovic, vineri. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata