Teodorovici: Ghidurile de finanţare pentru proiectele europene se vor lansa în zilele următoare

Ghidurile de finanțare pentru proiectele europene din exercițiul financiar 2014-2020 se vor lansa în zilele următoare, a declarat, marți, la Târgoviște, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici.

Ministrul a precizat că este posibil chiar din această săptămână să se pună spre publicare ghiduri, astfel încât în luna martie să se lanseze oficial depunerea de proiecte pe următorul cadru financiar.

”Ghiduri se vor lansa chiar în această lună. Eu zic că poate chiar săptămâna aceasta vom pune spre publicare, vom face aceste ghiduri spre consultare publică, astfel încât în luna martie să lansăm oficial depunerea de proiecte pe următorul cadru financiar. Deci, uite că facem legătura și cu următorul cadru financiar, care știți foarte bine că va începe în acest an și pentru care, cel puțin pe zona de care ne ocupăm noi ca minister, vrem să lansăm toate ghidurile undeva prin martie-aprilie, absolut tot, pentru a se putea depune proiecte de către cei interesați”, a afirmat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici.

Acesta a participat, marți, la Târgoviște, la inaugurarea primei clădiri cu spații de învățământ din campusul Universității Valahia. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Nelutu spune

    Si de unde vom procura aceste ghiduri,ca doar nu toata lumea are internet?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata