tweetping.net, un portal care arată activitatea pe Twitter în timp real la nivel mondial

Twitter este una dintre cele mai populare rețele de socializare la nivel mondial, fiind folosită inclusiv de persoane și instituții oficiale. În ce țară sau pe ce continent este cel mai des utilizată rețeaua Twitter sau ce subiecte sunt abordate în mesajele distribuite pe Twiter se poate vedea pe tweetping.net, un site care oferă o hartă online ce arată în timp real activitatea pe rețeaua Twitter pe întregul mapamond, scrie agenția DPA.

Odată conectat la tweetping.net, se accesează harta online care indică pulsul Twitter pe glob, oferind în timp real informații despre continentele sau statele în care serviciul Twitter este cel mai accesat.

Twitter este un fenomen de masă în Japonia, Asia de Sud, Turcia sau state de pe coasta de est a Americii de Sud. În Europa, cetățenii din statele din vestul continentului sunt cei mai prezenți pe Twitter, însă în Germania sunt distribuite cele mai puține mesaje pe această rețea.

În SUA, Twitter este accesat mult mai mult pe coasta de est decât în vestul Statelor Unite, unde gradul de accesare este mai mare în marile orașe.

Rețeaua de socializare Twitter a fost lansată în 2006 și este una din cele mai populare la nivel mondial, iar proiectul tweetping.net este realizat de dezvoltatorul IT Franck Ernewein și lansat la începutul anului 2013, potrivit dailymail.co.uk. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata