Udrea: Gestul cu mâna la nas a fost pentru o persoană dragă, am vrut să-i spun că e OK

Deputatul Elena Udrea susține că gestul de a-și duce mâna la nas, făcut în plenul Camerei Deputaților, înainte de votul parlamentarilor pe cererile formulate de procurori la adresa sa, reprezintă un semn pe care l-a făcut unei persoane dragi ei, că totul este în regulă.

„Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă și s-a transformat în subiect de analiză semiotică. În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că ‘totul e în regulă'”, a scris Elena Udrea luni seară pe pagina sa de Facebook.

La mai multe posturi tv gestul Elenei Udrea a fost interpretat, între altele, ca fiind un gest făcut de cei aflați în închisoare semnificația fiind: „Împărtășim aceleași secrete”.

Cererea DNA privind încuviințarea arestării preventive a deputatului Elena Udrea pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în dosarul „Gala Bute” a fost adoptată luni de plenul Camerei Deputaților, cu 219 voturi „pentru” și 102 voturi „împotrivă”. Anterior, parlamentarii au aprobat, cu 278 voturi ”pentru” și 50 ”împotrivă”, cererea DNA de încuviințare a extinderii începerii urmăririi penale pentru luare de mită în dosarul „Gala Bute” pe numele fostului lider PMP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata