Udrea: Nu mă aştept să fiu arestată, nu există niciun motiv în acest moment pentru aşa ceva

Deputatul Elena Udrea a declarat, marți, la ieșirea din Secția 2 de Poliție din Capitală, unde a mers conform programului stabilit după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, că nu se așteptată să fie arestată, pentru că nu există motive în acest sens.

„Eu nu mă aștept să fiu arestată, eu spun că abuzurile pe care le văd nu m-ar mira să se continue chiar și cu o încercare de arestare, dar evident că nu există niciun motiv în acest moment pentru așa ceva”, a afirmat Udrea.

Acesta a reiterat faptul că nu se așteaptă să fie susținută în demersul pe care l-a pornit odată cu denunțul făcut pe numele actualului director interimar al SRI, Florian Coldea.

„Eu nu mă aștept niciodată la loialitate din partea nimănui, știu că în acest demers sunt singură, așa am și pornit și, indiferent dacă eu aș fi un om care a încălcat legea (…) și dacă aș fi cel mai rău om din România, tot cred că trebuie să întrebăm dacă ceea ce spun eu despre domnul Coldea este adevărat”, a punctat Udrea.

Procurorii DNA au dispus ca deputatul Elena Udrea să fie cercetată sub control judiciar în dosarul Microsoft pentru 60 de zile, până la 29 martie. Ea este acuzată de săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracțiuni) și de fals în declarații de avere. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata