Ultima tendinţă în amenajarea casei: cadă de baie cu foiţă de aur, clanţe la uşi cu cristale Swarovski

Tot mai mulți sibieni, îndeosebi patroni sau directori de companii, preferă să fie în tendințe când vine vorba de amenajarea casei, așa că ei cheltuie sute de euro ca să își asorteze clanțele de la uși cu mânerele de la mobilă sau accesoriile de la draperii, care pot fi placate cu diamante, aur sau cristale Swarovki.

Una dintre atracțiile primei ediții a Festivalului Casei Tale, care s-a încheiat duminică la Sibiu, o reprezintă mânerele de lux pentru uși. Fabricate în Italia, cu design realizat în Rusia și importate de o fabrică din Sibiu, ele costă, pe perioada festivalului, 180 de euro, fiind reduse de la 210 euro.

„Oferta este de la 210 euro la 180 de euro. Sunt placate cu aur și cristale Swarovski. De la începutul anului am vândut 20-30 de seturi. Aceste mânere pot fi luate în trend cu butonii mobilierului sau pietricelele draperiilor. De obicei, astfel de mânere sunt puse la ușa de la intrare, baie sau sufragerie. Cele mai cerute sunt cele placate cu aur și decorate cu cristale”, a declarat unul din expozanții prezenți la Festivalul Casei Tale.

O altă atracție a festivalului dedicat casei o reprezintă „Prințesa”, o cadă de baie de 4.000 de euro, îmbrăcată în foiță de aur, exponatul fiind adus de o firmă din Timișoara. Vana este importată din Italia și este din fontă, suflată cu aur.

„Este prelucrarea în exterior. Majoritatea vin albe, aceasta este o prelucrare în exterior care este făcută manual. Picioarele sunt făcute din crom, dar pot fi comandate și pe varianta de bronz și pe varianta de cupru. Decorul piciorului poate fi schimbat, în funcție de preferințe”, a explicat un alt expozant.

Vana Princess poate fi făcută la cerere, cu o lungime de până la 1,90 metri și are o garanție de 20 de ani.

Ambii expozanți cu produse de lux pentru casă, au mărturisit că la ei criza nu s-a cunoscut, luxul fiind mereu la modă.

Festivalul Casei Tale a debutat vineri, 20 iunie, la Sala Transilvania din Sibiu, și reunește peste 42 de firme din București, Sibiu, Deva, Timișoara și Râmnicu Vâlcea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata