Un american lansează o vânătoare de comori pe Twitter

Un american care a făcut avere în sectorul imobiliar s-a transformat într-un donator generos, postând cu regularitate pe Twitter indicii care să conducă la banii pe care îi distribuie, relatează miercuri AFP.

Peste cinci mii de dolari au fost donate astfel în San Francisco de o persoană anonimă care se ascunde în spatele hashtag-ului @HiddenCash.

Revista americană ‘Time’, care l-a descoperit pe donator fără a-i dezvălui identitatea precizează că acesta a făcut avere în sectorul imobiliar și că are pur și simplu intenția ‘de a-i face pe oameni să zâmbească’ dându-le câte ceva celor care au avut mai puțină șansă în viață.

În interviul acordat ‘Time’, bărbatul sau femeia — sexul său nu este cunoscut — face apel la alte persoane cu dare de mână să-i urmeze exemplul.

Indiciile din tweet-uri conduc la bilete de bancă ascunse în locuri precum Palatul Artelor Frumoase din San Francisco sau în apropierea podului Golden Gate.

Hashtagul @HiddenCash avea marți seară aproape o mie de membri. ‘Și nu este decât o săptămână de când a fost deschis’, scrie într-un tweet donatorul anonim. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata