Un brac german cu păr scurt, marele câştigător al prestigiosului concurs de frumuseţe canină Westminster Dog Show

Prestigiosul concurs de frumuseţe canină Westminster Dog Show a recompensat la cea de-a 140-a sa ediţie un tânăr brac german cu păr scurt, numit „California Journey”, dintre zecile de concurenţi prezenţi în cadrul acestei competiţii new-yorkeze transmise în direct la televizor, relatează AFP.

„California Journey”, sau „CJ” pe scurt, s-a impus în faţa bulldogului „Annabelle” şi ciobănescului german „Magic”, câştigând titlul suprem de „Best in Show” dintre cei şase finalişti aleşi în rundele de calificare anterioare.

„Este pur şi simplu un câine frumos”, a declarat unul dintre membri juriului, Richard Meen, în timpul unei conferinţe de presă, în prezenţa câinelui cu blană alb cu maro.

Acum în vârstă de trei ani, CJ merge pe urmele bunicii sale, „Carlee”, care a câştigat Westminster Dog Show în 2005.

Răsfăţaţi, îmbrăcaţi şi toaletaţi, zeci de câini concurează în fiecare în cadrul acestei competiţii transmise în direct pe un post prin cablu din SUA. „De la vârsta de 10 ani am visat să câştig acest premiu”, a declarat coproprietara câinelui, Valerie Nunes-Atkinson. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto; captura youtube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata