Un câine găseşte călătorii care şi-au uitat obiecte în avioane

Un câine din rasa beagle numit sugestiv Sherlok caută și localizează pasagerii uituci înainte ca aceștia să părăsească incinta aeroportului din Amsterdam și le restituie obiectele lăsate din neglijență în avionul cu care au sosit în orașul olandez, scrie cotidianul spaniol „ABC”.
Patrupedul face parte din noua echipă de angajați care se ocupă de problema obiectelor pierdute pe uriașul aeroport Schiphol din Amsterdam. Sherlok adulmecă obiectul uitat și locul ocupat de călător, iar apoi, cu ajutorul mirosului, reușește să ajungă la respectiva persoană, pe care o surprinde în mod foarte plăcut.
‘De multe ori — spune purtătorul de cuvânt al companiei aeriene KLM—personalul de la departamentul Lost & Found reușește să înapoieze pasagerilor anumite obiecte personale chiar înainte ca aceștia să-și fi dat seama că le-au pierdut’.

Simpaticul și eficientul beagle poate fi văzut deseori în acțiune purtând diverse mici obiecte — căști audio, jucării, telefoane — într-un buzunar al ‘ vestei’ cu care este echipat în orele de lucru. O înregistrare video difuzată de KLM îl prezintă în cursul noii sale activități de pe aeroport, care face deliciul călătorilor și care îi determină pe angajații marelui aeroport să-i acorde atenție și multă afecțiune

Câinii din rasa beagle au dimensiuni medii, sunt foarte jucăuși, agili și ușor de dresat, cu toate că sunt foarte neastâmpărați. În general, sunt folosiți la vânătoare. (AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata