Un cuplu de americani cu 12 băieţi speră că al 13-lea copil va fi fetiţă

Un cuplu de americani cu 12 băieți speră că al 13-lea copil să fie fetiță. Kateri și Jay Schwandt din Michigan abia așteaptă să vadă dacă se întrerupe interminabila serie de băieți și o fetiță va veni pe lume în casa lor, scrie vineri 20minutes.ch.

Încă de anul trecut cei doi au fost pe prima pagină a ziarelor, atunci când li s-a născut al 12-lea fiu, Tucker. Au spus atunci că, deși sperau ca bebelușul să fie de sex feminin, sunt fericiți la nașterea copilului lor „perfect”.

„Cred că, dacă vom avea fetiță, vom fi toți șocați. Probabil nu ne va veni să credem”, a declarat Kateri, 39 de ani, pentru Grand Rapids Press. Ea a adăugat că nu ține neapărat ca bebelușul să fie fetiță. Tatăl însă este de altă părere, gândindu-se că ar fi bine „să experimentăm și de cealaltă parte”.

Copiii familiei Schwandt au între 15 luni și 22 de ani. Lui Kateri îi „place să fie însărcinată”, dar recunoaște că o familie mare reprezintă o reală provocare. Membrii familiei își împart însă treburile casei și totul se desfășoară fără probleme, povestește ea. Ca și la celelalte 12 nașteri, soții nu doresc să știe dinainte sexul copilului. CNN apreciază că șansele ca un cuplu să conceapă 13 băieți la rând sunt de 1/8000, încheie 20minutes.ch. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata