Un elicopter SMURD s-a prăbuşit în lacul Siutghiol din staţiunea Mamaia

Un elicopter SMURD cu 4 persoane la bord s-a prăbușit, luni, 15 decembrie, în lacul Siutghiol din stațiunea Mamaia.

Potrivit autorităților locale elicopterul era în misiune și ar fi transportat un pacient la Spitalul Județean Constanța.

Directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Tulcea, Dumitru Vâlcu, a declarat, luni, că în cursul după-amiezii a predat echipajului unui elicopter SMURD sosit de la Constanța o femeie în vârstă cu insuficiență respiratorie acută și embolism pulmonar.

Potrivit directorului SJA, bătrâna fusese operată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea și urma să fie transferată la Spitalul Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale complexe, la solicitarea medicilor tulceni.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanță Constanța, dr. Ionuț Cealera, a declarat că elicopterul SMURD transportase un bolnav la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, de la Tulcea, și pe drumul de întoarcere către baza de la Aeroportul Internațional Constanța — Mihail Kogălniceanu, pentru realimentarea cu combustibil, a pierdut din altitudine și a căzut în lacul Siutghiol. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata