Universal Pictures a prezentat trailerul oficial al filmului „Jurassic World” – VIDEO

Primul trailer oficial al peliculei „Jurassic World”, al cărui teaser de 21 de secunde a fost dezvăluit în weekend, a fost dat publicității marți, 25 noiembrie, de Universal Pictures, cu două zile înaintea datei stabilite, scrie starpulse.com.

Trailerul urma să fie prezentat în noaptea de Thanksgiving (Ziua Recunoștinței), în timpul meciului din National Football League dintre San Francisco 49ers și Seattle Seahawks, însă Universal Pictures a ales să-l publice online, mai devreme, ca urmare a unor apariții a secvențelor video pe anumite site-uri.

Filmul urmează rețeta deja consacrată din seria „Jurassic Park”. Pe o insulă transformată în parc tematic, unde oamenii vin să viziteze dinozauri din specii dispărute cu mult timp în urmă, oameni de știință creează un dinozaur hibrid foarte agil, foarte inteligent și care, spre deosebire de ceilalți prădători din parc care se hrănesc cu animale, pare să prefere în special carnea umană.

Acțiunea filmului redă o cursă contracronometru pentru supraviețuire, vizitatorii încearcă să se salveze și să părăsească insula. În rolul principal îl regăsim pe starul Chris Pratt („Guardians of the Galaxy”).

‘Ați obținut un nou dinozaur? Probabil nu a fost o idee prea bună’, spune personajul lui Chris Pratt într-o secvență a trailerului.

În trailer este redată și o secvență dintr-un amfiteatru acvatic (Sea World) în care un veritabil monstru marin, probabil un Tylosaurus, iese din apă și înghite un rechin suspendat deasupra bazinului.

Regizat de Colin Trevorrow, ‘Jurassic World’ îi are în distribuție pe Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Judy Greer, Ty Simpkins, Irffan Khan, Vincent D’Onofrio și Omar Sy. Pelicula va avea premiera în SUA la 12 iunie 2015.

Acesta este cel de-al patrulea film din seria „Jurassic Park”, ultimul distribuit pe marile ecrane — „Jurassic Park III” a fost lansat în 2001.

Filmările au început la 10 aprilie 2014 la grădina zoologică Honolulu din Hawaii și în diferite locații din Hawaii și din New Orleans. Într-un interviu pentru revista Empire, regizorul Colin Trevorrow a confirmat că tot Legacy Effects vor realiza dinozaurii animatronici așa cum s-a întâmplat și în celelalte trei filme „Jurassic Park”. Coloana sonoră va fi realizată de Michael Giacchino, cel care a compus muzica pentru jocurile video „Lost World” și „Warpath” și va utiliza deopotrivă secvențe audio din repertoriul realizat de John Williams în cele trei filme precedente ale seriei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata