Vanghelie susţine că şi parlamentari din PSD ar vota o moţiune de cenzură împotriva actualului guvern

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat duminică, la Romexpo, că o moțiune de cenzură ar fi votată și de parlamentari PSD, chiar dacă nu se vor alătura noului proiect lansat de el și Mircea Geoană, „numai pentru a scăpa de Victor Ponta și de gașca din partid”.

El a susținut că s-a întâlnit cu „peste o sută de parlamentari”, de unde a aflat că „există o problemă din cauza unor asemenea găști care s-au creat” și a adăugat că întâlnirile vor continua în perspectiva unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului.

„O să vedeți în câteva zile, în următoarea săptămână, o sa fie exact ceea ce va trebui sa fie, nici mai mult, nici mai puțin. (…). Îi arătăm și lui Victor Ponta, care a avut o chestiune prea mare pentru capul lui, ce înseamnă să strângi, să coagulezi oamenii” a adăugat Vanghelie.

Senatorul Mircea Geoană a afirmat, duminică, la lansarea Grupului de inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat, că în următoarele două săptămâni va exista o nouă majoritate parlamentară și un nou guvern, iar „sultanatul politic al lui Victor Ponta se va încheia”.

Evenimentul de lansare al noului proiect politic a fost organizat la Romexpo, duminică, în prezența a peste 1.000 de persoane.

Comitetul de inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat cuprinde 16 parlamentari (PSD, PP-DD, independenți), și o serie de specialiști sau consilieri ai celor doi ex-lideri PSD, Mircea Geoană și Marian Vanghelie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata