Victor Ponta jigneşte femeile care îndrăznesc să facă politică

Fosta campioană olimpică la tenis Ruxandra Dragomir a declarat luni la depunerea candidaturii din partea PMP pentru un loc de senator într-un colegiu din sectorul 4 că imediat după ceremonie va merge la Guvern cu o scrisoare pentru a-l atenționa pe premier că a fost sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării „pentru jignirile aduse tuturor femeilor”.

„Dacă până acum nopțile și le petrecea (n.r. — premierul Victor Ponta) visându-l pe președintele Băsescu și încercând să inventeze tot felul de motive pentru Guvernul pe care îl conduce și care este în colaps, iată că acum nopțile și zilele îi sunt preocupate cu activitățile doamnei Udrea și nu doar că o jignește pe doamna Udrea, ci jignește toate femeile care îndrăznesc să facă politică și care îndrăznesc să îl contrazică zi de zi, pentru că și femeile au, într-adevăr, o valoare”, a afirmat Dragomir.

Ea a susținut că modul în care a condus și a gestionat Federația Română de Tenis ca președinte al acestui for îi dă „creditul” că ar putea obține un loc în Senatul României.

„Știu că voi avea un concurent care va porni poate de pe poziția numărul 1 (n.r. — Ilie Năstase, candidatul PC), dar acest lucru nu mă sperie, pentru că important este ceea ce generezi în momentul de față și poate mai puțin ce ai făcut în urmă cu 40 de ani”, a spus Dragomir la ceremonia de depunere a candidaturii, alături de celălalt candidat al PMP, Cristian Ilie, la alegerile parlamentare parțiale, ceremonie care s-a desfășurat la BEC din cadrul Primăriei Sectorului 4, în prezența conducerii PMP.

Liderul PMP Elena Udrea a declarat că a venit și la aceste alegeri parțiale cu oameni tineri, care au performat până acum în activitatea lor.

„Ruxandra Dragomir este o femeie puternică, o campioană, o femeie care a reușit să aibă o carieră de succes în sport. Un om cu foarte mult fair-play, un om de echipă. Cred că este nevoie, mai ales acum, în aceste zile în care vedem cât de mare este misoginismul referitor mai ales la femeile din politică, este nevoie de mai multe femei în politică. O susțin pe Ruxandra și o încurajez să facă performanță și în politică, pentru că este nevoie”, a afirmat Udrea.

Cristian Ilie a declarat că are încredere în echipa PMP și că speră să poată convinge și locuitorii sectorului 4 că este candidatul care poate duce dorințele lor în Parlamentul României, având o experiență în administrația publică, dar și ca deputat, timp de un an și jumătate.

Ruxandra Dragomir candidează pentru locul rămas vacant după demisia senatorului Dan Voiculescu în colegiul 8, în timp ce Cristian Ilie vizează fotoliul de senator pe care l-a ocupat Victor Ciorbea în colegiul 7. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata