Vindecarea naturii, vindecarea inimii noastre

Suntem o parte din Natura frumoasa din jur. Suntem o categorie de fiinte care am ales sa venim in aceasta Realitate, pentru a trai experiente noi si pentru a mari nivelul de constientizare al Sursei, al Creatorului care ne-a trimis.

Alaturi de noi, pe Pamant, traiesc mii de alte fiinte, care incearca acelasi lucru, sa experimenteze, sa evolueze, sa imbogateasca constiinta cu noi si noi alte trairi. Armonia dintre toate entitatile si relatiile dintre ele definesc echilibrul unei lumi, la un moment dat.

M-am uitat cu atentie in lumea oamenilor, in ultimii ani. Si ma uit din ce in ce mai atent, de cand am observat in mine TOT ceea ce exista bun si rau la exterior. De aceea, am realizat ca daca vreau sa stiu mai multe despre cei din jurul meu, ar fi bine sa ma cunosc cat mai amanuntit pe mine, cea care sunt imaginea tuturor.

Mi-am descoperit atatea parti de suferinta si intuneric, aduse odata cu genele si educatia familiei mele actuale, dar si multe preluate in cursul primilor zeci de ani, inconstient traiti pe pamant.

Starea de “transa” a copilariei, adolescentei si primei tinereti s-a prelungit mult in viata mea, intrucat acidoza mentala a creierului meu a permis mentinerea ei continua. Am descoperit cat de mult critic, cat de mult judec, cat de mult “compar” si cat de putin accept si iubesc ceea ce este, asa cum este. Atat la mine, cat si la cei din jur.

Dar am descoperit de curand (credeam ca am uitat de mult, sau chiar am pierdut) copilul inocent interior, care priveste lumea din jur cu ochii minunati de frumusetile vazute. M-am bucurat imens de curand, cand m-am plimbat printr-un parc, dintr-o zona premontana si am descoperit ilicea, sau carpenul, sau platanul, sau hortensiile in Natura! Cand le-am recunoscut, le-am admirat, le-am VAZUT! Parca vad pentru prima oara plantele, le vad frumusetea, le recunosc energia, ma extaziez in fata unui carpen imens, maiestuos si imbratisez cu iubire un brad urias!

Cand sunt in Natura, mai ales cand sunt in prezenta arborilor, simt cum acea parte intunecata din mine nu mai este atat importanta, este doar un balast, care poate fi pus la o parte, alaturi de iubirea uriasa pe care o simt din energia copacilor! Simt arborii ca avand o legatura speciala cu oamenii.

Ma doare fiecare copac doborat pe care il vad, asa cum am experimentat de curand in zona unde locuiesc, si in care pentru largirea unei sosele, se sacrifica zeci de copaci, care sunt dezradacinati cu salbaticie. Este o priveliste dureroasa. Oamenii fac multe Naturii din jur, fara macar sa ceara permisiune, fara sa se gandeasca la consecinte si fara macar sa aplice o lege a compensatiei.

Am inteles demult si comportamentul oamenilor fata de arbori, fata de plante sau fata de animale. Care este acelasi cu comportamentul pe care fiecare om il are fata de ceilalti oameni! De fapt, pe care fiecare om il are fata de de el insusi! Oamenii se comporta foarte rau cu ei insisi.

Isi trateaza cu multa indiferenta corpul fizic, cu care majoritatea nu au nicio relatie armonioasa. Sau nici macar o relatie. Majoritatea nu-si cunosc si nu-si inteleg corpul fizic, nu-i percep mesajele (de ajutor sau de pericol), nu-i dau hrana de care acest corp are nevoie si nu se comporta bine cu el. Il abuzeaza, il suprasolicita, il biciuie si-l forteaza sa reziste in conditii, de multe ori, imposibile.

Oamenii isi trateaza cu multa indiferenta mintea, majoritatea incarcand hard-ul calculatorului (cam asta este mintea noastra, un hard de computer) cu programe haotice si inutile. Si nu se mai ocupa deloc de “re-aranjarea” soft-ului, folosind toata viata soft-uri (programe) invechite, incarcate in copilarie si tinerete.

Orice hard se poate “curata”, re-aranja, programe pot fi sterse, si alte programe incarcate, Putem face orice cu minunata noastra minte si cu uimitorul nostru corp biologic  ce sunt instrumentele daruite de Creator tuturor copiilor sai, la venirea in corp fizic!

Am inteles in ultimul timp ca vindecarea  ce inseamna o schimbare completa a energiei interioare  vine doar din lucrul fiecarei persoane cu sine, din asumarea responsabilitatii personale a acestui proces.

Dupa ce am cautat ani de zile “remedii” pentru vindecare, adica fel si fel de medicamente, chiar si “naturale” sau proceduri de toate felurile, fizice sau energetice, am aflat ca nu sunt pe drumul corect al vindecarii, pentru ca am descoperit ca VINDECAREA ESTE UN PROCES. Nu o stare obtinuta cu pastile sau proceduri, indiferent cat de minunate si magice par sa fie!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata