Vindecarea naturii, vindecarea inimii noastre

VINDECAREA ESTE UN PROCES care poate incepe in corpul fizic,  dar apoi se transfera in “centrul” fiintei umane, in inima sa. Sau poate incepe in inima sa energetica si se poate continua in corpul fizic. Oricum ar fi, vindecarea fiecarui om incepe cu vindecarea inimii sale.

Iar starea de bine care se poate obtine in corpul fizic odata cu dieta de detoxifiere alcalina este cea care ajuta la deschiderea inimii. De fapt, ajuta la redeschiderea sa, pentru ca inima se inchide cand ne separam de Natura.

Cand ne tratam fara respect corpul fizic si mintea, care sunt facute din mineralele pamantului, din vegetalele Naturii si din apa Cerului,  pierdem legatura cu Intregul. Atunci cand uitam atat de tare cine suntem, incat incepem sa ucidem si sa distrugem totul in jur, pentru a putea trai noi  ne-am separat complet de Inima noastra, de Natura si de Viata.

Defrisarile de terenuri, sacrificarea copacilor pentru obtinerea terenurilor agricole au schimbat foarte tare energia Pamantului. Si nu au rezolvat problema omenirii legata de alimentatie. Cu cat oamenii mananca mai mult alimente nepotrivite pentru corpul lor (de exemplu, cereale!) cu atat intra mai tare in acidoza si simt nevoia sa manance alimente si mai multe, si mai nepotrivite, confundand senzatia de slabiciune a corpului (data de acidoza) cu cea de foame.

Folosirea cerealelor, a granelor, a lactatelor, oualelor si carnii, intensifica starea de acidoza a oamenilor, mentinandu-i in starea de boala si de separare interioara de Natura.

Vindecarea Naturii nu se va putea face decat odata cu vindecarea oamenilor. De fapt, odata cu vindecarea INIMII oamenilor. Care inseamna IUBIRE.

IUBIREA este energia vindecarii. Dar nu una teoretica, obtinuta prin gandire sau trairi emotionale.
IUBIREA nu este o emotie, nu apare si dispare (precum dragostea, sau pasiunea).
IUBIREA este o stare. EA ESTE CONTINUA.

 

Cand respecti toate fapturile de pe pamant, cand respecti Natura si-ti procuri alimentele fara sa faci rau niciunei fapturi, fara sa omori animale sau plante, atunci apare o alta relatie cu propria inima si cu inima lumii.

Cand culegem fructele comestibile ale plantelor, ale arborilor si altor plante, care ne daruiesc din abundenta roadele lor  intram in vibratia vindecatoare a respectului pentru VIATA.

Alegand sa consumam fructe ( sunt si legume “fructe” ale plantelor respective  precum tomatele, ardeii, castravetii, dovleceii sau pastaile)  alegem sa consumam prea plinul Naturii, abundenta acesteia, darul sau pentru oameni.

Alegand VIATA, alegand IUBIREA, alegem VINDECAREA inimii noastre si participam, fiecare, cu o picatura, la vindecarea Mamei Natura.

Dieta de detoxifiere care foloseste fructele si legumele proaspete este o dieta care se impune din ce in ce mai mult in ultimii zeci de ani, desi ea a fost discutata de igienisti din vechime de peste 100 de ani. Valoarea ei a fost comentata si contestata zeci de ani de nutritionisti, de medici sau de publicul larg.

Dar cei care au incercat-o, testat-o si resimtit-o pe propria piele, sub supravegherea unei persoane avizate, care sa cunoasca detaliile problemelor ce pot aparea la inceput, la trecerea catre aceasta dieta  sunt persoane care raman pe aceasta dieta zeci de ani.

Pentru ca oamenii realizeaza nivelul de VINDECARE ce poate incepe odata cu fructele  odata cu mesajul arborilor  odata cu stradania lor de a ne intoarce catre “Paradisul original”  pe care l-am pierdut din ignoranta si necunoastere.

Pentru ca am simtit chemarea Naturii si a arborilor fructiferi inapoi catre VIATA, catre INIMA mea, catre VINDECARE, am initial proiectul nou de pe site-ul nostru, intitulat “IUBIM FRUCTELE”  un proiect caruia ii voi dedica tot mai mult timp, in defavoarea altor tipuri de articole.

Doar daca vreun alt subiect important apare “la orizont” voi continua dezvoltarea lui. In schimb, voi incarca periodic informatii pe platforma noului proiect si voi realiza o baza de date cat mai consistenta despre FRUCTE.

Pentru ca fructele reprezinta POARTA inapoi catre INIMA, inapoi catre VIATA, inapoi catre UMANUL din fiecare din noi, si implicit, inapoi catre NATURA!

Dr. Sorina Soescu

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata