Vocea lui Dan Spătaru va putea fi auzită din nou, într-o interpretare cu trupa BZN

Vocea cântărețului Dan Spătaru va putea fi auzită din nou, pe scena Sălii Palatului, în duet cu trupa BZN (Jan Keizer & Anny Schilder), interpretând cunoscuta piesă „Drumurile noastre”, informează organizatorii într-un comunicat.

Formația BZN a lansat la începutul lunii octombrie, la București, videoclipul melodiei „Drumurile noastre”, în care apar și imagini cu îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară românească iar refrenul este interpretat și de artiștii olandezi în limba română.

Olandezii de la BZN (Band Zonder Naam — „trupa fără nume”) revin la Sala Palatului pentru un concert cu piese de sezon, care vor fi, de asemenea, însoțite de melodiile lor celebre.
„Putem spune că ne simțim ca acasă în România. Am susținut numeroase concerte în România în ultimii ani iar recitalul de sărbători de la Sala Palatului tinde să devină o tradiție. Ne place țara dumneavoastră. Aveți o țară foarte frumoasă, dar foarte importanți pentru noi sunt oamenii. (…) În România am avut cele mai îndelungate aplauze. Este plăcut să fim aici”, au declarat Jan & Anny, citați în comunicat.Bilete pentru concertul din 4 decembrie, cu prețuri cuprinse între 100 de lei și 500 de lei, se găsesc online pe www.eventim.ro și www.salapalatului.ro. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata