Voi dovedi că România este un partener serios, credibil şi de cursă lungă, declară Klaus Iohannis

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, 17 noiembrie, că în calitate de șef al statului va continua parteneriatele României, subliniind că va dovedi că România este un partener serios, credibil și de cursă lungă.

„Un gând bun pentru partenerii noștri externi. Voi continua parteneriatele care sunt pilonii politicii externe ale României — Parteneriatul strategic cu SUA, rolul și locul nostru în NATO, rolul și locul nostru în UE. Voi dovedi că România este un partener serios, credibil și de cursă lungă”, a declarat Iohannis, într-o conferință de presă.

El a mai spus că va fi un președinte al românilor.

„Eu voi fi președintele românilor. Eu voi fi un președinte liber, vă voi reprezenta pe voi”, a afirmat Iohannis.

Pe de altă parte, el a invitat Guvernul să prezinte în Parlament cât mai repede bugetul.

„Invit Guvernul să poftească în Parlament cu bugetul pe 2015 cât mai repede. Cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a spus Iohannis.

De asemenea, liderul PNL a arătat că a fost sunat de premierul Victor Ponta, dar nu și de președintele Traian Băsescu.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obținut 54,50% din voturi în al doilea tur al alegerilor prezidențiale de duminică, iar reprezentantul Alianței PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 45,49%, potrivit datelor comunicate luni de Biroul Electoral Central (BEC), după centralizarea proceselor verbale din 18.673 secții de votare, reprezentând 99,07%. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

ACLKlaus IohannisPNL
Comentarii (0)
Adaugă comentariu