Vremea călduroasă are un efect nefast asupra vieţii de cuplu

Temperaturile caniculare ar avea un efect nefast asupra vieții de cuplu – este concluzia unui studiu realizat de Gleeden.com, site specializat în relații extraconjugale.

Oamenii admit că sunt mai iritabili (76%), mai nervoși (62%) și mai obosiți (36%) când este cald. În plus, sunt mai puțin dispuși să aibă relații sexuale (42%), se arată în studiul realizat pe 8.000 de persoane.

Toate aceste lucruri influențează starea de fericire conjugală. Crește numărul certurilor, frecvența raporturilor sexuale scade, iar trei persoane din 10 recunosc că dorm separat în perioadele de caniculă, relatează 7sur7.be.

Dată fiind atmosfera din cadrul cuplului, mulți găsesc un refugiu online, pe site-uri de tipul Gleeden.com, unde în 1 și 16 iulie s-au înregistrat vârfuri de frecventare.

‘Se pare că membrii noștri au mare nevoie să scape de tensiune când accesează Gleeden, pentru a face față unei atmosfere mai nefericite în cuplu când mercurul urcă în termometre’, arată Solene Paillet, șef de comunicare la Gleeden.com. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata