Zodia Fecioară (23 august-22 septembrie)

Zodia Fecioară, din zodiacul clasic european, reprezintă a 6-a zodie pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii) cu începere din 23 august, încheindu-se pe 22 septembrie.

Zodia Fecioară este o zodie feminină de pământ, predominant practică, materială, guvernată de planeta Mercur.

Nativii acestei zodii sunt persoane demne de încredere, oameni alături de care te poți încumeta să pornești la drum lung. Poți fi sigur că nu te vor lăsa în impas, punându-și toate forțele de care dispun în slujba succesului.

Foarte ordonat, eficient și harnic, nativul acestei zodii are simț practic și o logică solidă. Cea mai importantă calitate este capacitatea de a analiza în profunzime toate aspectele unei probleme. El știe cel mai bine să compare, să evalueze, să sistematizeze și să califice. Își controlează foarte bine emoțiile și nu acționează decât extrem de rar din impuls, toate acțiunile sale fiind trecute prin excelentul filtru al stăpânirii de sine. Metodic, atent la detalii și capabil să reziste muncilor de rutină, se poate impune în lumea afacerilor. Una dintre trăsăturile sale pregnante este spiritul critic ce se poate transforma în „cicăleală” plictisitoare.

Rezervați, iubitori de artă, literatură și ordine, cei născuți în această zodie trebuie să lupte pentru a obține binecuvântările materiale ale vieții. Sunt genul de persoane care nu îmbătrânesc niciodată, netrădându-și decât foarte rar vârsta.

Piatra mistică — agat
Ziua norocoasă — miercuri
Numerele norocoase — 3, 5
Culori norocoase — bej, verde, galben
Simțul cel mai dezvoltat — pipăitul

Alimentele benefice: cartofii, guliile, țelina și alimentele menționate în zodia Gemenilor, deoarece au același guvernator — planeta Mercur.

Bărbatul născut în zodia Fecioară este înțelept, prudent, metodic, discret, gospodar, dar foarte critic. Preferă femeile echilibrate și constante, lângă care poate trăi în tihnă. Nu este bărbatul marilor pasiuni, dar știe să iubească sincer și profund. Are însă tendința să-și neglijeze partenera, preocupat fiind de carieră și de câștigurile materiale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata