7 alimente pentru cresterea parului

Parul lung este un ideal dintotdeauna al femeilor. Sau poate ca si al barbatilor? Toate isi doresc plete ca Ileana Cosanzeana sau ca Rapunzel. Si pentru asta, cauta tot felul de metode pentru accelerarea cresterii parului in mod natural sau nu. Insa, in afara solutiilor din comert, a sampoanelor si balsamelor cu factori chimici, exista alimente bune din natura pe care le poti consuma ca sa vezi minunea.

Daca te afli in categoria celor ce isi doresc accelerarea cresterii parului, uite ce te poate ajuta!

1. Somon

Acest peste este plin de acizi grasi omega-3 care intaresc foliculii si ajuta la accelerarea cresterii parului. In plus, somonul este gustos si contine vitamina B12 si fier, care sunt de mare folos de asemenea pentru stimularea lungirii pletelor.

2. Scoici

Tot un fruct al marii, scoicile sunt pline de zinc, datorita caruia parul creste mai rapid si este mai stralucitor. Poate ca nu iti este la indemana sa mananci scoici in fiecare zi, dar este bine sa profiti de ele atunci cand ti se ofera ocazia.

3. Pui

Carnea de pui este bogata in proteina animala si avem nevoie de asa ceva pentru producerea de keratina. Aceasta este substanta din care este facut in majoritate parul nostru.

4. Oua

Ouale contin elemente necesare pentru cresterea parului si pentru mentinerea structurii calitative a acestuia, cum ar fi proteinele si biotina. Biotina ajuta la stoparea caderii parului si obtinuta din alimente este mult mai de ajutor.

Continuarea pe News24.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata