Incredibilă reuşită a unei grefe totale de faţă

Desfigurat după un grav accident de maşină, Mitch Hunter este astăzi un alt om: în urmă cu cinci ani, el a fost unul dintre primii oameni care au beneficiat de o grefă totală de faţă, intervenţie datorită căreia a putut relua o viaţă aproape normală, relatează miercuri 7sur7.be.

Fost ofiţer al US Army, Hunter a suferit accidentul în 2001. I s-a amputat un picior şi faţa i-a fost grav arsă după ce a fost electrocutat de un stâlp de electricitate timp de aproape cinci minute. În 2011 viaţa i s-a schimbat din nou, când a devenit al doilea om din Statele Unite căruia i s-a grefat complet faţa. Au fost necesare 14 ore de operaţie pentru reconstruirea nasului, a pleoapelor şi pentru redarea sensibilităţii pielii. În final operaţia s-a dovedit o imensă reuşită.

După cinci ani, bărbatul de 35 de ani postează imagini cu el pe reţelele de socializare. Figura lui are trăsături cvasinaturale, iar Mitch Hunter şi-a lăsat chiar barbă.

„Mă simt la fel de sănătos ca atunci când aveam 21 de ani… Mă simt foarte bine. Acum mi-e mult mai uşor să ies în locuri publice. Nimeni nu se uită ciudat la mine. Sunt o figură între atâtea altele şi este exact ce îmi doream”, a spus el.

„Senzaţiile de cald, frig, durere, furnicături, un sărut pe faţă — pot simţi totul”, adaugă Mitch, care dă cu regularitate veşti despre starea lui pe Facebook. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto, Video: youtube.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata