Maraton Forte pareri, functioneaza sau nu? Maraton Forte Pret si Pareri.

Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine.

Eficacitatea deosebită şi efectul imediat al acestui produs se datorează folosirii unor superconcentrate din plante alături de o formă activă a aminoacidului L-arginină. Acesta din urmă este un donator de monoxid de azot, moleculă care joacă un rol crucial în realizarea erecţiei.

Compozitie:
Muira Puama – extract uscat (Ptychopetalum olacoides) 40,00 mg
L-Arginină alfa cetoglutarat 140,00 mg
Ginseng Asiatic – extract uscat (Panax ginseng) 40,00 mg
Ginseng Siberian – extract uscat (Eleuterococcus senticosus) 40,00 mg
Guarana – extract uscat (Paullinia cupana- Kunth) 20,00 mg
Tribulus – extract uscat (Tribulus terrestris) 40,00 mg
Epimedium – extract uscat (Epimedium brevicorum Maxim) 48,00 mg
Polygonum – extract uscat (Polygonum multiflorum Thunb) 32,00 mg

 

Eficacitatea deosebită şi efectul imediat al acestui produs se datorează folosirii unor superconcentrate din plante alături de o formă activă a aminoacidului L-arginină. Acesta din urmă este un donator de monoxid de azot, moleculă care joacă un rol crucial în realizarea erecţiei.

Bărbaţii au nevoie de o can­ti­tate suficientă de tes­tosteron, hormonul masculin principal în organism. Dacă nivelul de tes­tosteron este mic, dorinţa se­xu­ală este scăzută şi nu există ca­pacitatea de a obţine o erecţie.

Potenţa la bărbaţi este un subiect foarte sensibil pentru extrem de multe persoane, însă un subiect de interes pentru multa lume, indiferent că e vorba de bărbaţi sau de femei. Datorita stresului în care lumea trăieşte astăzi, din ce în ce mai multe persoane au probleme cu erecţia şi, drept urmare, sunt incapabile să ducă la bun sfîrşit un act sexual. Motivul? Sunt mult prea inhibate, obosite, extenuate sau stresate de mediul înconjurător, iar simpla „slujbă“ de a presta ca bărbaţi este pusă în dificultate de mediul în care trăiesc.

Efecte:
erecții ferme de lungă durată;
senzație de tinerețe şi vigoare;
atracție sexuală mărită;
plăcere sexuală sporită.

Se recomandă consumul ocazional de 1-2 capsule/zi, într-o singură doză cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), înainte cu aproximativ două ore de actul sexual. Se poate folosi şi curativ consumând o capsulă zilnic. Pentru obținerea efectului maxim se recomandă consumul capsulelor pe stomacul gol cu un pahar de suc proaspăt de grapefruit.

Efectul acestui supliment nutritiv se va simţi încă de la prima administrare. Nu este necesară folosirea curativă, dar administrările repetate dau efecte net superioare în timp.

Contraindicații:
Produsul este contraindicat persoanelor cu afecţiuni cardiace grave şi în general când efortul fizic este contraindicat.

A incercat cineva? Functioneaza sau NU? Alte efecte adverse?

UPDATE

Pentru achizitionarea produsului Maraton Forte va recomandam bioo.ro – magazin de incredere unde produsul este in permanenta pe stoc la cel mai bun pret.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata