Servicii complete de optică medicală

Cu farmacii care funcționează pe piață de 30 de ani. Prima farmacie înființată în 1991 s-a bucurat de notorietate, și încet-încet au luat naștere mai multe farmacii, localizate în tot Bucureștiul, în zona Ilfov și chiar Dâmbovița.

Bineînțeles, acest lucru se datorează profesionalismului pe care specialiștii angajați îl oferă, prețurilor competitive și a serviciilor de calitate oferite.

Pentru întreaga familie

O farmacie pentru întreaga familie!, este cât se poate de potrivit, întrucât reprezintă acel tip de farmacie ce oferă o gamă variată de medicamente, medicamente OTC, accesorii medicale, produse pentru copii, suplimente  alimentare, produse cosmetice, toate la preţuri accesibile, pentru toți membrii familiei. Fie că aveți nevoie de scutece pentru bebeluși, lapte praf, pastile pentru colici, medicamente și suplimente nutritive pentru mămici sau complexuri de minerale pentru bunici, toate se regăsesc în extinsa rețea farmacii.

Servicii de optică medicală

Farmaciile Ana Maria s-au bucurat de-a lungul anilor de un succes inedit, iar oamenii au căpătat extrem de multă încredere în serviciile oferite. Grupul de farmacii a decis înființarea unui serviciu de optică medicală, ideal pentru toată lumea. În cadrul opticii medicale, veți beneficia de o gamă completă de servicii oftalmologice, precum determinări de dioptrie, corecție lentile de contact, examen de cristalin, examen fund de ochi, examen pleoape, examen conjunctivă, dar și ajutor în alegerea unor ochelari de vedere heliomați, polarizați, cu protecție pentru calculator, cu rame clip-on, lentile de contact monofocale, bifocale, progresive, monofocale cu putere adăugată sau de contact, soluții pentru lentile de contact sau lacrimi artificiale.

Fii șic purtând perechea de ochelari ideală

Optica medicală satisface cele mai exigente cerințe, fiind în permanență în contact cu cele mai noi tendințe privind modelele ramelor de ochelari. Veți regăsi rame pentru ochelari create de branduri arhicunoscute, precum Polaroid, Hugo Boss, Diesel, Guess, Love Moschino, Marc Jacobs, Police sau MaxMara.

Optica medicală oferă rame de ochelari pentru toate vârstele, în funcție de stilul și preferințele fiecăruia, rame din materiale de calitate ridicată, satisfăcând toate gusturile și cerințele.

De asemenea, lentilele sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate pentru îmbunătățirea vederii, lentile cu tratament antireflex, anti-zgârieturi, lentile cu tratament oleofob si hidrofob, asferice, monofocale, bifocale sau progresive, lentile cu protecție pentru calculator, dar și accesorii pentru ochelari (tocuri, lavete, soluții de curățare).

Pentru cei care preferă lentilele de contact în locul ochelarilor de vedere, vă pune la dispoziție lentile de contact monofocale, multifocale – bifocale, progresive, monofocale cu putere adăugată sau de contact, soluții pentru întreținerea și păstrarea sterilă a lentilelor de contact dar și lacrimi artificiale.

Indiferent că ne referim la Farmacii sau la optica medicală, este bine de știut că veți găsi medicamente, articole sanitare, produse pentru copii și ochelari sau lentile de contact la prețuri avantajoase, adaptate pentru orice buget.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata