Sfaturi Pentru Prevenirea Cancerului la San

23

Adoptarea unui stil de viata corect poate reduce considerabil numarul cazurilor de cancer de san. Aceasta problema afecteaza milioane de femei in fiecare an. S-au facut campanii de-a lungul anilor pentru controalele de rutina care pot ajuta la descoperirea la timp a bolii. Descoperita la timp, poate fi tratata mult mai usor decat alte forme de cancer. Iata ce obiceiuri te pot ajuta sa previi aparitia cancerului de san:

Consum scazut de alcool

Alcoolul este asociat cu multe alte tipuri de cancer. Acesta are si o legatura destul de puternica cu cancerul de san. Problema este ca alcoolul creste nivelul de estrogen la un nivel destul de periculos in anumite cazuri. Un consum scazut de alcool nu dauneaza sanatatii si poate reduce riscurile aparitiei cancerului.

Diete pe baza de fibre

Fibrele provin din planta. Acestea ajuta la digestie, gestionarea corecta a greutatii si in cazul colesterolului ridicat. Un studiu a scos in evidenta faptul ca femeile care au consumat zilnic trei portii cu fructe bogate in fibre, au un risc cu 25% mai mic pentru a dezvolta cancer de san.

Limitarea grasimilor din alimentatie

Conform ultimelor studii, se pare ca femeile care au o dieta cu continut scazut de grasimi si bogata in cereale integrale, au un risc cu 22% mai mic sa dezvolte cancer de san, intr-un interval de 8 ani, comparativ cu femeile care nu isi impun o astfel de dieta.

Continuarea pe: Perfectmakeup.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata