Tratamente naturale pentru reducerea cariilor dentare

Cariile dentare sunt unele dintre cele mai intalnite probleme orale din toata lumea. Asta se intampla deoarece nu prea acordam atentie igienei orale, dar nici nu ne ingrijim prea mult de ceea ce bagam in gura. Insa, solutia doctorului stomatolog nu este singura la care putem apela. Exista si anumite cai naturale pentru reducerea cariilor dentare. 

Stiai ca prin adoptarea unui stil de viata si unei diete alimentare zilnice, si sanatatea ta dentara poate fi ameliorata?

Ideea este sa introduci la mesele tale mai multa vitamina D si alimente bogate in calciu. Si, bineinteles ca pe langa asta trebuie sa te ingrijesti foarte bine de igiena orala, spalandu-te pe dinti de doua ori pe zi si folosind ata dentara cat mai des.

Cele mai bune cai naturale pentru reducerea cariilor dentare

  • Consuma mai multe alimente nutritive bogate in calciu

Nu te sfii sa mananci mai multe produse pe baza de lapte si sa consumi lactate in fiecare zi. Toate aceste produse contin fosfor, minerale, vitamina D3 si K2, dar si magneziu.

Ceea ce duce la dinti mai sanatosi. Si daca stai bine si te gandesti, reusesti si sa iti iei doza zilnica de minerale pentru o sanatate buna.

Continuarea pe News24.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata