Știai că alaturi de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate îți poți duce afacerea sau ideea de afacere la următorul nivel? Au inceput inscrierile pentru Smart Start-UP Romania – Editia II

R E G U L A M E N T

privind organizarea şi desfăşurarea concursului de idei de afaceri 

derulat de Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti în parteneriat cu

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate

 

În conformitate cu art.IV. DISPOZIȚII FINALE, al prezentului regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de idei de afaceri derulat de Universitatea POLITEHNICA din București în parteneriat cu Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, termenul de înscriere în cadrul concursului se prelungește până la data de 27 noiembrie 2017, ora 11.00.

În data de 1 Decembrie 2017, la ora 14.00, se va publica pe site-urile www.antreprenoriat.upb.ro și www.smartstartup.info lista celor care au intrat în etapa următoare.

Finaliștii vor fi contactați prin email de către organizatorii concursului, pentru a li se transmite rezultatul obținut în urma evaluării, precum și detaliile privind desfășurarea evenimentului de acordare a premiilor (Locație: București, data: 5 Decembrie 2017).

Celelalte prevederi ale prezentului regulament rămân neschimbate.

  1. Organizatori
  • Universitatea POLITEHNICA din București prin intermediul Centrului de Antreprenoriat în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2017-0128
  • Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate prin desfășurarea etapei 2 a proiectului SMART START UP

 

Respectarea prevederilor prezentului regulament este obligatorie pentru toți participanții.

Regulamentul oficial al concursului este disponibil pentru consultare la adresele www.antreprenoriat.upb.ro , www.smartstartup.info și pe paginile de facebook ale partenerilor implicați www.facebook.com/CA.UPBizz/www.facebook.com/UPB1818/ și  www.facebook.com/AsociatiaRomanaSmartCity.

2. Perioada de desfășurare a concursului

Concursul de idei de afaceri se va derula în perioada 13.11.2017-05.12.2017.

3. Modul de desfășurare al concursului

Concursul de idei de afaceri cuprinde două secțiuni, formular de prezentare și pitch. Participanții se vor înscrie prin completarea formularului de prezentare a ideii de afacere disponibil pe site-urile www.antreprenoriat.upb.ro și www.smartstartup.info.

În perioada 13 – 22 Noiembrie 2017, studenții Universității POLITEHNICA din București dar și persoanele din afara mediului universitar se vor putea înscrie la concurs. Pentru a participa, toți cei interesați trebuie să completeze formularul online disponibil pe site-urile www.antreprenoriat.upb.ro , www.smartstartup.info.

Criteriile în baza cărora se va efectua evaluarea aplicațiilor primite vizează descrierea strategiei de leadership vizată, expunerea și argumentarea elementelor aferente analizei de piață și de asemenea, evidențierea elementului inovativ din cadrul ideii de afacere propusă.

  •  Concursul de idei de afaceri – Secțiunea scrisă

Tematica abordată în cadrul acestei secțiuni va fi prezentarea ideii de afacere sau afacerea înființată prin completarea formularului online. Criteriile de departajare vizate în cadrul selecției vor fi din categoria elementelor de inovare, sustenabilitatea și potențialul de internaționalizare.

Termen limită de transmitere a formularului: 22 Noiembrie 2017, ora 23:59.

Fiecare participant se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, conform instrucțiunilor de participare și de transmitere disponibile în prezentul regulament.

Formularele vor fi evaluate de către un juriu format din reprezentanți ai echipei de proiect și totodată, ai partenerului Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate. Criteriile de evaluare și componența juriului vor fi publicate atât pe paginile www.antreprenoriat.upb.ro și www.smartstartup.info, cât și pe paginile de Facebook www.facebook.com/CA.UPBizz/www.facebook.com/UPB1818/ și  www.facebook.com/AsociatiaRomanaSmartCity, înainte de data începerii concursului.

În data de 27 Noiembrie, la ora 14.00, se va publica pe site-urile www.antreprenoriat.upb.ro și www.smartstartup.info  lista celor care au intrat în etapa următoare .

Finaliștii vor fi contactați telefonic/prin email de către organizatorii concursului, pentru a li se transmite rezultatul obținut în urma evaluării, precum și detaliile privind desfășurarea evenimentului de acordare a premiilor (Locație: București, data: 5 Decembrie 2017).

Premiile pentru etapa scrisă vor avea o valoare totală de 3000 de lei și vor fi acordate sub formă de burse a câte 1000 de lei pentru fiecare idee declarată câștigătoare.

  •  Concurs Idei de Afaceri– Secțiunea PITCH

PITCH-ul va fi prezentat în fața unui juriu de investitori, conform specificațiilor și cerințelor partenerului Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate.

Fiecare participant va avea la dispoziție 1 minut pentru prezentarea ideii de afacere înscrisă și evaluată în cadrul etapei anterioare. La finalul evenimentului, finaliștii ale căror proiecte au captat atenția investitorilor vor fi contactați de către organizatori în vedere stabilirii unor întâlniri de lucru.

Evenimentul se va desfășura în București, în data de 5 decembrie 2017, locația exactă și ora urmând să fie comunicate participanților prin email, telefonic și de asemenea, afișate pe site-urile partenerilor.

4. DISPOZIȚII FINALE

Prezentul Regulament poate fi revizuit de echipele UPB și ARSCM, modificările realizate urmând a fi făcute publice pe site-urile acestora.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata