Formația Coldplay a anunțat că va lansa un album, printr-o scrisoare expediată unui fan

– Formația Coldplay va lansa, pe 22 noiembrie, albumul „Everyday Life”, ce va avea două părți, „Răsărit/ Sunrise” și „Apus/ Sunset”, anunțul fiind făcut prin intermediul unei scrisori expediate unui fan, anunță Smart Radio, ce păstrează un loc special pentru piesele trupei în playlist.

Potrivit BBC, scrisoarea a fost semnată de toți cei patru membri ai formației, dar destinatara a crezut, inițial, că i-a fost făcută o farsă.

„În ultimii 100 de ani sau cam pe acolo, am lucrat la ceva numit «Everyday Life»”, au scris membrii formației în mesajul dedicat fanului lor.

„Alarmă falsă! Am primit asta în căsuța poștală de dimineață… Nu înțeleg de ce cineva ar expedia asta”, a scris Lena Tayara pe rețeaua de micro-blogging Twitter, mesajul fiind însoțit de o fotografie în care era imortalizată scrisoarea.

După ce fanii au asigurat-o că semnăturile par autentice, Lena a scris un alt mesaj pe Twitter: „Dacă aș fi știut că scrisoarea este autentică, aș fi pus o față de masă mai frumoasă înainte de a face fotografiile. Dar mulțumesc pentru scrisoare, sunt uluită și foarte emoționată”.

În luna octombrie, membrii formației Coldplay au oferit mai multe indicii cu privire la posibilitatea lansării unui album. Un afiș misterios a apărut la São Paulo, Brazilia, în care membrii trupei britanice apăreau într-o imagine ce păstra aerul unei fotografii de la începutul secolului al XX-lea. Muzicienii apăreau alături de filosoful german Friedrich Nietzsche, iar data menționată pe imagine era 22 noiembrie… 1919. Imaginea ar fi apărut la stația de metrou Paulista din metropola braziliană și nu a fost expusă decât câteva ore. Apariția aceluiași poster a fost semnalată și în Madrid, Spania.

Totodată, pe pagina oficială a formației a apărut un semn cu soarele și luna, simbolizând denumirile celor două părți ale noului album.

Coldplay nu a mai lansat niciun album de la succesul „A Head Full Of Dreams”, din 2015.

Trupa rock Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, și îi are componență pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului „Yellow”, de pe albumul „Parachutes”, ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum „In My Place”, „The Scientist”, „Clocks”, „Speed of Sound”, „Viva La Vida” și „Paradise”. De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincții, printre care se numără nouă premii Brit, șapte Grammy și șase MTV Video Music Awards.

Piesele Coldplay se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: .

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata