Peste 150.000 de spectatori sunt asteptati la cel mai mare show aviatic din Romania

Peste 150.000 de spectatori sunt asteptati, sambata, pe Aeroportul International „Aurel Vlaicu” Baneasa, la BIAS 2019, cel mai mare show aviatic din Romania.

„Spectacolul oficial va incepe la ora 10:00, in forta, cu MIG 21 Lancer, un solo foarte frumos, urmat de un Airbus al Tarom, insotit de Soimii Romanei, formatia de doua planoare de la Aeroclubul Romaniei. Vom avea si un planor nou de acrobatie al aeroclubului”, a afirmat, vineri, George Rotaru, comandatul demonstratiei.

Spre deosebire de anii precedenti, spectacolul se va desfasura incontinuu pe tot parcursul zilei, fara pauze.

“Tot timpul zilei, pana la ora 20:45, pe cer vor fi aeronave sau parasutisti. In total, BIAS inseamna peste 100 de aeronave prezente la sol si in aer. Publicul sa se fereasca de soare, dar sa stea cu noi, pentru ca sunt foarte multe evolutii noi”, a mai spus Rotaru.
Sambata seara, la finalul spectacolului aviatic, vor avea loc un foc de artificii si un concert 3 Sud Est.

Spectatorii sunt sfatuiti sa foloseasca palarii de soare si imbracaminte cu factor de protectie si, totodata, sa nu vina cu masinile personale, intrucat nu exista suficiente locuri de parcare in zona.

Evenimentul este organizat de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Romaero, Romatsa, Clubul Sportiv AIBO, Aeroclubul Romaniei si Fortele Aeriene Romane.

sursa wall-street.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Zelinca Viorel spune

    Buna seara!
    Cred ca va fi un spectacol pe cinste. Cine are cum sa mearga sa o faca ca merita.
    Sa auzim de bine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata