Spectacolele Valentino și D&G trag cortina de la Săptămâna Modei din Milano

Modelele au parcurs podiumul unui teatru gol, închis de pandemia de coronavirus pentru cea mai recentă colecție a lui Valentino, în timp ce în spectacolul lui Dolce & Gabbana s-au amestecat cu roboți, într-o atmosferă asemănătoare unei discoteci, în timp ce cortina a coborât la Săptămâna modei din Milano.

Valentino a adus un omagiu locurilor culturale, inclusiv cinematografelor și teatrelor închise de aproape un an, găzduind un spectacol sobru dominat de haine alb-negru în Piccolo Teatro, în mare parte gol, din Milano.
Colecția Valentino’s toamnă / iarnă 2021-2022 a amestecat rochii lungi, din dantelă de seară, cu fuste scurte și pelerine. Decizia sa de a prezenta spectacolul unde a făcut-o a fost un act „de dragoste, de a continua să susțină cultura”.

În contrast, culorile strălucitoare, amprentele leopardului și paltoanele și bluzele strălucitoare din aur și argint prezentate în spectacolul Dolce & Gabbana, care a fost transmisă în direct pe site-ul web și pe rețelele de socializare ale mărcii.
Creațiile duo-ului au inclus jachete cu umeri mari, îndemnând către anii 1990, blană artificială și mini-rochii asemănătoare ținutelor spațiale. Paltoanele transparente din plastic aminteau de echipamentul de protecție purtat de medicii care luptau împotriva virusului în spitale.

Citeste si:  Parfumurile "Justin Bieber" şi "Taylor Swift" afectează afacerile companiei Elizabeth Arden

Modele împerecheate cu doi roboți mici creați de Institutul Italian de Tehnologie pentru a sărbători activitatea cercetătorilor italieni în tehnologii robotice și inteligență artificială.

Emisiunile au încheiat șase zile de emisiuni digitale din cauza restricțiilor COVID-19, care au fost înăsprite în continuare de guvernul de la Roma în weekend, din cauza creșterii numărului de infecții.

Sursa: Reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner