Spanioloaicele, cele mai dorite femei din Europa

Un studiu publicat de Lovoo, cel mai cunoscut portal de ‘dating’ (întâlniri) din Germania, și de site-ul de călătorii GoEuro, conchide că femeile spaniole sunt cele mai dorite de bărbații europeni, informează vineri ziarul ABC.

Europenii au indicat națiunea spaniolă drept preferată pentru a-și alege o parteneră, spanioloaicele situându-se pe primul loc în acest clasament, fiind urmate de italience.

Aproximativ 45% dintre italieni au declarat că se simt atrași de femeile spaniole, mai mult decât de cele de altă naționalitate, și 34 la sută dintre francezii au mărturisit că au o slăbiciune pentru spanioloaice.

Bărbații din Germania, Marea Britanie și Belgia au ales la rândul lor femeile spaniole: unul din trei bărbați de această naționalitate au mărturisit că se simt atrași de ele.

Cel mai prost plasate în acest clasament se situează portughezele, francezele, belgienele și olandezele, despre care bărbații chestionați au mărturisit că, deși le-ar plăcea să ‘flirteze’ cu ele, nu ar putea avea o relație cu aceste femei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata