Tinerii aleg să călătorească ieftin, dar des, anul acesta rămânând în top tot Grecia

Tinerii aleg să călătorească ieftin, dar des, anul acesta rămânând în top tot Grecia, datorită proximității și prețurilor accesibile pentru cazare, care încep de la 12 euro/noapte, dar și a numeroaselor sporturi nautice care se pot practica.

‘Din ce am observat de-a lungul ultimilor ani, tinerii călătoresc ieftin, dar des. Aproximativ 70% dintre ei prefera să-și petreacă vacanțele în afara țării, cel puțin două pe an. Vara, mulți aleg Grecia, pentru ca este aproape și pot ajunge repede cu autocarul, iar ofertele sunt foarte accesibile. În același timp caută și zonele unde se pot practica diferite sporturi și există o viață activă de noapte, de aceea bugetul destinat cazării și transportului este cât mai redus. Pentru a încuraja turismul în rândul tinerilor vom introduce în această vară programul Vacanțe fără restanțe, prin care, în perioada 8 iulie — 12 august, oferim o reducere de 12% pentru destinațiile din Grecia cumpărate online’, spune Alin Burcea, președintele agenției Paralela 45.

Tinerii în căutare de distracție, cărora le place viața de noapte, pot opta, astfel, pentru Thassos, unde oferta de cazare începe de la 29 euro/persoană/noapte, informează Paralela 45, într-un comunicat remis, joi.

Insulele Ionice sunt alegerea celor care doresc să practice o mulțime de sporturi nautice precum windsurfing și kitesurfing. În Lefkada, ofertele încep de la 12 euro/persoană/noapte, iar în Vrachos, unde există una dintre cele mai lungi plaje, ofertele încep de la 15 euro/persoană/noapte. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata