Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Wetterbest preia Cortina WTB

39

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Wetterbest (anterior, Depaco) preia Cortina WTB, informează autoritatea pentru concurență.

Wetterbest SRL, companie membră a grupului Teraplast, activează în domeniile producerii şi comercializării sistemelor de învelitori din ţiglă metalică, sistemelor de drenaj a apei pluviale (jgheaburi şi burlane, accesorii pentru aceste sisteme) şi tablei cutate.

Cortina WTB SRL are ca obiect principal de activitate producerea şi comercializarea sistemelor de învelitori din ţiglă metalică.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online