Digitalizarea saloanelor de beauty în 2022

43

În ultimii ani mediul online a cunoscut o evoluție considerabilă, ceea ce a făcut ca majoritatea afacerilor să migreze în acest spațiu virtual, indiferent de aria de activitate a acestora.

Numărul utilizatorilor, precum și timpul petrecut de aceștia pe internet au crescut astfel încât digitalizarea a devenit necesară în procesul de evoluție al oricărui business. Domeniul beauty este de asemenea unul dintre domeniile în care se regăsește în mod vizibil nevoia unei schimbări în ceea ce privește prezența profesioniștilor în mediul online.

În 2022 agenda clasică nu mai este la fel de folositoare în saloanele de beauty

Ca profesionist în domeniul beauty, agenda în care să notezi rezervările și informațiile suplimentare a reprezentat pentru mult timp cel mai important instrument. Deși s-a dovedit a fi de multe ori utilă, cu siguranță ți s-a întâmplat fie să notezi o programare la o altă oră față de cea cerută, fie să nu îți fie onorată programarea, iar tu să îți pierzi timpul. Dependența față de acest sistem de notat rezervări a atras după sine și numeroase momente în care ai fost întrerupt de clienții care voiau o programare.

Digitalizarea propriului business este soluția potrivită prin care să elimini definitiv aceste obstacole din activitatea ta profesională, în care fiecare oră este importantă.

Prima aplicație de programări online din România îți oferă oportunitatea digitalizării precum și multiple beneficii odată cu aceasta.

Cu ajutorul platformei MERO în care sunt înscriși în prezent 1.000 de profesioniști, clienții tăi se vor programa în timp ce tu îți concentrezi atenția asupra pasiunii tale, ori te bucuri de timpul tău liber. Programul tău va fi disponibil în aplicație, iar clienții se vor putea programa în timp real, la orice oră din zi și din noapte, fără a mai fi nevoie să te contacteze direct.

Frumusețea digitalizării se regăsește și în faptul că fiecare client va primi o notificare pentru a nu uita de programare, iar dacă decide să o anuleze, intervalul orar va deveni din nou disponibil în aplicație pentru ca tu să nu pierzi timp și venituri.

Unul dintre beneficiile listării afacerii în cadrul unei astfel de platforme se referă și la posibilitatea expunerii către un public numeros, atât în cadrul aplicației, cât și prin intermediul rețelelor sociale. Promovarea din cadrul platformei este gratuită pentru toți profesioniștii listați.

Rapoarte de vânzări pentru îmbunătățirea constantă a afacerii

Pentru o monitorizare cât mai fidelă a activității afacerii tale și pentru a ști unde trebuie să aplici modificări dar mai ales când, MERO îți pune la dispoziție informații cu privire la evoluția vânzărilor tale, a gradului de eficiență a echipei cât și a celui de ocupare al timpului din fiecare calendar.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online