Edenred își propune să angajeze 700 de persoane în domeniul tehnologiei la nivel mondial

122

 

 În acest an, Edenred, platforma digitală pentru servicii și plăți, intenționează să recruteze peste 700 de specialiști în tehnologie la nivel mondial, inclusiv în cele 2 centre digitale principale din București și Mexico City, pentru a-și susține ambiția de creștere, în contextul în care își propune să atingă venituri de până la 5 miliarde de euro până în 2030.

Edenred recruteze peste 700 de specialiști în tehnologie

Încă din anul 2016, Edenred, platforma de zi cu zi pentru persoanele aflate la locul de muncă în 45 de țări, a investit deja 1,7 miliarde de euro în inovație tehnologică. Acest avans tehnologic, puternic impulsionat de Edenred Digital Centers, face parte din planificarea strategică a companiei pentru perioada 2022-2025.

În ultimii ani, Grupul a înregistrat o creștere record care a fost determinată de leadershipul său digital, devenind “tech-centric” atunci când vine vorba de luarea deciziilor, inventarea și îmbunătățirea soluțiilor. Edenred a trecut de la un furnizor de “tichete de restaurant” pe hârtie la un lider digital la nivel mondial, oferind peste 250 de programe diferite. În prezent, 100% din noile soluții care sunt lansate de Edenred sunt digitale.

Dave Ubachs, vicepreședintele executiv, Tehnologie al Edenred, a declarat: “Nu este o problemă: “Portofoliul nostru include 250 de soluții pentru a completa nevoile în continuă evoluție ale celor 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri din 45 de țări, prin intermediul a peste 950.000 de clienți corporativi. Am investit peste 360 de milioane de euro în tehnologie anul trecut, 1,7 miliarde de euro din 2016 și vom continua să investim și în viitor.

Fideli scopului nostru “Îmbogățește conexiunile. Pentru bine.”, folosim tehnologia pentru a oferi soluții care au un impact pozitiv pentru toate părțile interesate, sporind bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățirea atractivității și eficienței companiilor și vitalizarea pieței muncii și a economiei locale reprezintă un alt motiv pentru care folosim tehnologia pentru a inova. De asemenea, acestea favorizează accesul la alimente mai sănătoase, la produse mai ecologice și la o mobilitate mai ușoară. Planul nostru strategic, Beyond22-25, este conceput pentru a profita din plin de modelul nostru de afaceri de platformă digitală B2B2C. Vom continua să ne extindem activitatea de bază prin intensificarea investițiilor în tehnologie și prin valorificarea excelenței noastre în afaceri pe piețe care sunt încă în mare parte insuficient penetrate.”

Mai mult decât un hub digital pentru proiecte tehnologice strategice, Edenred Digital Center este o sursă de inovație tehnologică, valoare de afaceri și leadership pentru Edenred și filialele sale din 45 de țări. În prezent, există două Centre Digitale Edenred, la București și în Mexic, responsabile pentru a duce digitalizarea soluțiilor Edenred la următorul nivel, pentru a automatiza și eficientiza plățile B2B, a simplifica relațiile și interacțiunile cu utilizatorii și a facilita plățile către comercianți. Compania are, de asemenea, hub-uri tehnologice în Brazilia, concentrate în orașele São Paulo și Porto Alegre, și în Franța.

Centrul digital Edenred din București, România, este cel mai mare hub digital al Edenred la nivel mondial pentru proiecte tehnologice strategice, deținând 10% din populația tehnologică globală a grupului, oferind cunoștințe și competențe tehnologice de top și impulsionând afacerile sale la nivel mondial. Edenred Digital Center este un activ tehnologic cheie pentru Grupul Edenred, iar obiectivul său este de a dezvolta noi platforme și tehnologii IT care pot fi implementate în toate filialele Edenred. De la EDC București, Grupul conduce numeroase programe globale, cum ar fi domeniile Cloud, Stabilitate și Rețeaua viitorului, precum și dezvoltarea de software pentru toate cele 3 linii de afaceri Edenred – beneficii pentru angajați, flotă și mobilitate și soluții de plată. EDC București este, de asemenea, centrul de expertiză în ceea ce privește principalele priorități în materie de securitate cibernetică și conformitate.

Având deja peste 3.000 de angajați din domeniul tehnologiei în 45 de țări, Edenred este o echipă în creștere, în căutare de profiluri tehnologice care să permită următoarea generație de fintech. Cei 10.000 de angajați ai Edenred sunt expuși unei cariere internaționale și unui mediu divers, lucrând la proiecte cu impact global și cu colegi din întreaga lume, având acces la cele mai noi tehnologii.

Răzvan Popescu, director de resurse umane, Global Technology al Edenred: “În fiecare zi, oferim soluții tehnologice inovatoare pentru a îmbunătăți viața a milioane de oameni, conectând angajați, companii și comercianți din întreaga lume. În timp ce ne străduim să menținem talentul nostru tehnologic în prima linie a inovației, angajații noștri vibrează cu pasiune pentru client, respect, imaginație, simplitate și spirit antreprenorial, cele 5 valori fundamentale ale Edenred. Oamenii sunt cei care adaugă valoare companiei noastre, motto-ul nostru fiind #peoplemakethedifference. Pentru toți cei care vor să experimenteze acest vibe, care au nevoie de el în viața profesională, ne dorim să fim cea mai bună companie în care să lucrezi și să dezvoltăm fiecare talent care ia parte la aventura Edenred.”

Sursa – www.romaniajournal.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online