LEGACY MED – Oportunitati pentru tinerii medici – accesarea de francize in domeniul medical

110

Ce este franciza Legacy Med si cine poate accesa o astfel de franciza?

O franciza este o metoda de dezvoltare a unui brand printr-un sistem de replicare a business-ului original, in care se distribuie produsele sau serviciile brandului la nivel national sau international. Legacy Med este o clinica medicala ce are sediul central in Bucuresti si isi desfasoara activitatea in domeniul medicinei estetice. Cu o activitate de standard international, proprietarul Legacy Med, Simona Chitac, a decis ca este momentul oportun pentru francizarea brandului pe care il detine. Respectul fata de pacienti si grija fata de standardele de calitate, a starnit interesul medicilor din alte orase si ne-au determinat sa cream un sistem de francizare Legacy Med.

Franciza poate fi accesata de orice cadru medical sau de orice persoana interesata sa investeasca in domeniu, atata timp cat in administrarea firmei francizate exista si un medic in componenta. Experienta in business nu este necesara, dar este obligatoriu sa existe un medic specialist in domeniul francizat.

Avantajele unui business francizat in sistemul medical

Majoritatea cadrelor medicale au interes minim fata de managementul medical sau fata de marketingul necesar crearii unui brand real si puternic, de aceea, solutia cea mai potrivita de a beneficia de aceste lucruri gata facute si bine puse la punct ramane francizarea. Practic, francizatul are la dispozitie din start o imagine deja construita, devine posesorul unei afaceri la cheie cu personal ce va fi instruit de catre echipe specific de marketing, receptie, HR si medicale.

Această franciză își propune să ofere servicii medicale de înaltă calitate și accesibile pacienților din întreaga țară. Franciza oferă antreprenorilor și medicilor care își doresc să își deschidă o clinică medicală o oportunitate unică de a profita de experiența și cunoștințele profesioniștilor din domeniu.

Clinicile medicale LegacyMed oferă o gamă largă de servicii medicale, printre care se numără: consultații medicale, analize de laborator, intervenții chirurgicale și tratamente de recuperare medicală. Serviciile sunt oferite de către medici cu experiență și specializare în diferite domenii medicale, ceea ce garantează pacienților calitatea și eficacitatea serviciilor medicale.

Unul dintre avantajele de a deschide o clinică medicală Legacy Med este faptul că franciza oferă o gamă completă de servicii de asistență, suport și instruire pentru antreprenori și medicii care vor să își deschidă o clinică medicală. În plus, franciza Legacy Med oferă un sistem informatic modern și eficient de gestionare a clinicilor medicale, ceea ce facilitează managementul clinicilor și crește eficiența în furnizarea de servicii medicale.

Franciza Legacy Med se adresează antreprenorilor și medicilor care își doresc să își deschidă o clinică medicală profitabilă și de succes în România. Cu un model de business bine stabilit și susținere continuă din partea echipei Legacy Med, antreprenorii și medicii pot avea încredere că vor beneficia de o franciză medicală solidă și în plină dezvoltare.

Cat costa o franciza Legacy Med?

Taxa de intrare in sistemul de franciza este 5000 de eur, iar pachetul de francizare pentru fiecare cabinet porneste de la 15.000 eur. Pe langa acestea, francizatul trebuie sa plateasca si o taxa de publicitate anuala de 1500 eur.

Pachetul de francizare include pachetul de amenajare (echipamente, mobilier receptie si cabinet, colantare, uniforme, totem si alte elemente de semnalistica exterioara), pachet de marketing, pachet de know-how (manual Receptie, HR, protocoale medicale, protocoale achizitie etc., traininguri pentru toate departamentele, inclusive traininguri medicale), software personalizat pentru efectuarea programarilor, feedback, gestiune stocuri, retete personalizate pentru fiecare procedura.

În concluzie, cu o gamă largă de servicii medicale de înaltă calitate, o echipă de profesioniști experimentați și un sistem modern de gestionare a clinicilor, franciza Legacy Med reprezintă o opțiune excelentă pentru oricine dorește să își facă propriul business în domeniul medical.

Detalii si informatii:

https://legacy-med.ro/ro/franciza/

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online