MullenLowe România are un nou Head of Strategy

46

 

 MullenLowe România anunță numirea Ancăi Iuhas în funcția de Head of Strategy, un profesionist cu o experiență de aproape 20 de ani în publicitate. În noul rol, Anca va fi responsabilă de dezvoltarea și executarea inițiativelor strategice, consolidând produsul agenției din această perspectivă. Expertiza ei contribuie la dezvoltarea de soluții creative multi-canal, bazate pe analiza datelor și insight-uri, precum și la soluții și activări pe întreg spectrul de marketing experiențial, asigurate de agenție.

La rândul său, “MullenLowe România este o agenție cu o moștenire de strategie de brand și produs creativ bazat pe insight. Ne bucurăm să ne consolidăm echipa cu un strateg profund, dar modern, curios și gânditor dinamic. Expertiza Ancăi completează perfect talentul creativ al echipei noastre. Împreună cu Path, unitatea noastră specializată în analiza și interpretarea datelor, Anca este pregătită să susțină strategiile de business și de comunicare ale clienților noștri”, a declarat Hortensia Năstase, Vicepresident Group Creative Services, MullenLowe România.

“Mă bucur că m-am alăturat echipei MullenLowe România, unde am găsit o echipă cu care împărtășesc valori și un stil de lucru comun, cu responsabilitate și exigență în tot ceea ce facem, dar și cu distracție. Sunt pregătită să cresc nivelul de eficiență al proiectelor noastre, să întăresc legăturile dintre brandurile cu care lucrăm și oamenii pentru care acestea sunt construite. Și nu oricum, ci prin proiecte cu impact pozitiv în societate, cu respect pentru oameni și relevante”, a declarat Anca Iuhas, Head of Strategy, MullenLowe România.

Anca este o susținătoare a datelor și a insight-urilor în procesul creativ, iar de-a lungul carierei sale a contribuit la adaptarea brandurilor globale la piața locală, precum și la construirea de branduri locale.

Sursa – www.romaniajournal.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online