Norfolk Southern va construi o nouă facilitate în Ohio pentru a instrui personalul de prim ajutor

45

Norfolk Southern Corp. a declarat miercuri, că va crea o nouă facilitate de formare în Ohio, care instruiește primii respondenți din zonă cu privire la modul în care să răspundă în siguranță la deraierile de trenuri.

În acest sens, Operatorul feroviar a declarat că nu a decis încă o locație pentru noua facilitate, care va instrui primii respondenți din Ohio, Pennsylvania și Virginia de Vest.

Separat, compania a declarat că își va extinde programul Operation Awareness & Response (OAR), care se deplasează în rețeaua Norfolk pentru a instrui aproximativ 5.000 de primii respondenți pe an.

Aceste Anunțuri vin la două zile după ce Norfolk a dezvăluit planurile de îmbunătățire a siguranței, ca răspuns la deraierea din East Palestine, Ohio, de la începutul lunii februarie.

În afirmaţiile sale, “Primii respondenți se află adesea imediat la locul unui incident feroviar și dorim să ne asigurăm că aceștia au cunoștințele și instrumentele necesare pentru a lucra în siguranță și în mod eficient pentru a proteja sănătatea și siguranța concetățenilor lor”, a declarat directorul executiv Alan Shaw.

În plus, “Vreau să reiterez profunda noastră recunoștință față de primii respondenți din Ohio, Pennsylvania și Virginia de Vest care s-au grăbit să ajungă la locul deraierii pe 3 februarie.”

Acțiunile, care au crescut cu 0,4% la tranzacțiile de la mijlocul zilei, au scăzut cu 12,1% în ultimele trei luni, în timp ce indicele Dow Jones Transportation Average
DJT,
+0.54%
a câștigat 7,1%, iar media industrială Dow Jones
DJIA,
-0.18%
a scăzut cu 3,0%.

Sursa – www.marketwatch.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online