Somarest este noul chiriaș al VGP Park Sibiu

191

 

În prezent, VGP furnizorul european de bunuri imobiliare logistice și semi-industriale de înaltă calitate, a închiriat o hală de 4.500 m2 în parcul logistic VGP Park Sibiu, către Somarest, care activează în domeniul marochinăriei. Întinzându-se pe o suprafață de 219.000 m2, cu peste 93.000 m2 de spații logistice și industriale premium, VGP Park Sibiu este situat în centrul României, în zona de nord a Sibiului, cu acces direct la autostradă și la doar 10 minute de Aeroportul Internațional. Datorită poziției sale geografice, Sibiul este unul dintre cele mai importante centre de transport din România. Linii de cale ferată și drumuri importante tranzitează orașul care este, de asemenea, un centru economic valoros, care a beneficiat de investiții străine de mare anvergură.

Astfel, “VGP Park Sibiu îi urează bun venit celui mai nou chiriaș al său, Somarest. Suntem onorați să găzduim spațiul de producție și depozitare al uneia dintre companiile de top din Cisnădie, care ne-a selectat pentru a deveni a treia sa locație din județul Sibiu, după cele din Cisnădie și Avrig. Pentru a asigura standardele de calitate pentru fabricarea și depozitarea componentelor din piele produse de Somarest, echipa noastră de experți a proiectat și implementat în spațiul închiriat soluții personalizate, constând în echipamente de control al temperaturii și umidității”, a declarat Cristian Vladescu, Director Comercial VGP România.

la rândul său, “La 20 de ani de la deschiderea primului Atelier Somarest, inaugurăm deschiderea celui de-al treilea Atelier, de data aceasta la Sibiu. Somarest Sibiu are o suprafață totală de 4500 m2 și are ca obiectiv gestionarea activității logistice și a primei părți a procesului de fabricație a Atelierelor Somarest. Totul a început în februarie 2022, cu validarea soluției tehnice și comerciale a proiectului de la Sibiu, apoi pe 15 august 2022 cu amenajarea fizică a spațiului de la Sibiu. La trei luni de la începerea lucrărilor, cu sprijinul experților de la VGP și al colaboratorilor interni și externi, am reușit să începem activitatea în noua locație. Transformarea industrială a Atelierelor Somarest este complexă, ea va continua și în 2023. Mulțumesc echipelor implicate în amenajarea acestui proiect”, a declarat Csaba ZOLYA, directorul de transformare industrială Somarest.

Sursa – www.romaniajournal.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online