Alege plasa de umbrire potrivită pentru protejarea culturilor

45

Pentru cei care locuiesc la curte, o grădină este modul prin care pot oferi familiei cele mai bune și proaspete legume, pentru uzul propriu. Sau poate că vor să își construiască un business în acest sens. Cert este că munca este destul de multă, ai nevoie de implicare totală, dar și multe unelte, semințe de bună calitate, accesorii de grădinărit și multe altele. Printre accesoriile de grădinărit de care ai nevoie este și plasa de umbrire, care îți oferă o mulțime de avantaje, pe care ți le vom detalia și noi, în rândurile următoare.

 

Accesibilă

 

Facem o mică paranteză și spunem că această plasă de umbrire poate fi folosită cu succes inclusiv de cei care locuiesc la bloc, pentru a umbri puțin balconul aflat în plin soare. Ai parte în același timp, atât de ceva mai multă umbră, dar și de razele soarelui. Nu atât de puternice, doar cât să te facă să ai parte de tot confortul.

Acum, să revenim la avantajele unei plase de umbrire. În primul rând, este accesibilă, și o poți găsi în magazinele pentru casă și grădină sau cele de bricolaj, dar și pe internet.

 

Protejează culturile de vremea capricioasă

 

După cum se știe, în țara noastră vremea este destul de capricioasă. Pentru protejarea eficientă a culturilor, plasa umbrire Miculmester.ro este pur și simplu perfectă. Și nu doar că legumele tale vor fi mult mai bine protejate, dar poți folosi plasa de umbrire și în cazul în care construiești, pe perioada verii, un adăpost pentru păsările din curte, iar dacă ești preocupat de intimitatea ta, dar nu îți permiți deocamdată un gard din cărămidă, de exemplu, poți apela tot la ea.

 

Confort sporit

 

Deja, din rândurile de mai sus, ai intuit și un alt avantaj pe care ți-l oferă plasa de umbrire, și anume gradul de confort. Vei ține la distanță ochii curioșilor despre ce se întâmplă prin curtea ta, dar în același timp, aceeași plasă este și o excelentă protecție împotriva vântului.

 

Disponibilă în mai multe culori

 

La o simplă vizită în magazinele de specialitate sau pe internet, vei descoperi că există plasă de umbrire în mai multe culori. De cele mai multe ori găsești verde, dar există multe alte nuanțe pentru care poți opta: gri, maro, alb, alb și albastru și nu numai. Alege-o pe cea care consideri tu că se potrivește bine și cu restul elementelor din gospodărie, pentru ca tu să ai parte și de aspectul estetic dorit.

 

Grade diferite de umbire

 

Un avantaj, deloc de neglijat, pe care îl are această plasă este și gradul de umbrire. Da, există plase cu grade diferite de umbrire, care încep de la 70% și ajung chiar și la 90%. În funcție de necesitățile tale, vei opta pentru aceea care se potrivește mai bine. Dacă nu ești prea bine lămurit, poți discuta cu personalul de la magazin sau cu cei de la serviciul de relații cu clienții de pe site, și vei primi recomandările necesare.

 

Garanție

 

Da, nu este deloc o exagerare, pentru că la achiziționarea unui astfel de accesoriu de grădinărit, vei primi și garanție, care ajunge uneori chiar și la 5 ani de zile. În cazul în care vor apărea unele probleme, ai siguranța că acestea se vor rezolva, iar garanția îți oferă certitudinea despre care vorbeam.

 

Reducerea intensității luminii

 

Unele plante au nevoie de mai mult soare, altele de umbră, în timp ce există și legume care ar vrea ceva din amândouă. În special când sunt în creștere, anumite tipuri de legume nu au nevoie de chiar atât de mult soare, care le-ar putea dăuna. Dar ce te faci când grădina ta de legume este în plin soare? Nimic mai simplu: apelezi la plasa de umbrire, și astfel le oferi acestor delicioșenii sănătoase posibilitatea de a se dezvolta așa cum trebuie, și să devină adevărate bombe de vitamine.

 

Folosință îndelungată

 

O dată ce ai cumpărat o astfel de plasă, dacă o strângi corect și o depozitezi așa cum trebuie, te poți bucura mulți ani de investiția făcută. Ani întregi o poți folosi cu încredere, fără ca ea să își piardă din proprietăți, ceea ce este chiar fantastic!

Le poti refolosi pentru mult timp. Avantajul acestora este ca o data cumparate le poti folosi mai multi ani la rand. Cel mai important este sa le strangi corect de la un sezon la altul pentru a te asigura ca le pastrezi in siguranta cat mai multi ani.

 

Unde găsești plasa de umbrire?

 

Deja am răspuns mai sus la această întrebare, iar din experiența noastră magazinele pentru casă și grădinărit sunt surse excelente de a o procura, la fel și mediul online, unde ai avantajul să economisești foarte mult timp. De asemenea, o poți găsi chiar și la magazinele de bricolaj, doar că acolo este posibil ca oferta să nu fie chiar atât de generoasă.

În încheiere, nu putem să spunem decât că plasa de umbrire este un accesoriu care își va găsi mereu utilitatea, indiferent dacă locuiești la casă sau la bloc. Chiar se merită o astfel de investiție, pentru că avantajele sunt numeroase, așa că nu ar trebui să te mire cât de populară a început să devină! Și, în condițiile în care ți-ai amenajat o grădină de legume, pentru a te bucura de recolte frumoase și sănătoase, o plasă de umbrire devine de neînlocuit, la fel ca și folia mulcire!

 

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online