Asigurați-vă că nu plătiți niciodată mai mult decât este necesar pentru parcarea la aeroport

70

Atunci când este vorba despre necesitatea rezervării unui loc de parcare pe o durată mai mare de timp, este important să cunoaștem toate opțiunile disponibile pentru a alege cea mai potrivită variantă pentru fiecare în dependență de câteva criterii deloc de neglijat:

  • posibilitatea rezervării în avans (online);
  • distanța față de terminalul de plecări și sosiri;
  • tarif pe oră sau zile;
  • posibilitatea transferului de la și dinspre aeroport;
  • gradul de securitate;
  • precum și alte criterii individuale.

Pentru a beneficia de cel mai bun preț garantat, asigurați-vă că ați bifat următoarea listă la etapa pregătirii călătoriei:

  • Rezervați din timp. De cele mai multe ori, parcările pun la disponibilitatea clienților posibilitatea de a face o rezervare cu un an înainte. De aceea, este recomandabil să alegeți locul de parcare imediat ce ați achiziționat biletul la avion sau cât mai curând posibil. Astfel, veți putea beneficia de cele mai bune prețuri așa cum de multe ori tariful poate să crească odată ce căutați un loc de parcare pentru ziua următoare sau ziua zborului. La fel de important este că făcând o rezervare în avans veți avea posibilitatea să alegeți parcarea conform tuturor criteriilor (siguranță, distanță, accesibilitate, precum și alte servicii suplimentare așa ca spălarea automobilului sau chiar aducerea automobilului direct la terminal de către unul din angajații parcării, etc.)
  • Utilizați site-urile de comparație. Este unul din cele mai utile instrumente pentru a găsi un loc de parcare la cel mai avantajos preț. Așa cum există site-uri în care puteți compara prețurile la serviciile de cazare, închiriere de iahturi sau închirieri de mașini, tot așa puteți analiza ofertele la mai multe parcări disponibile în imediata apropiere de Aeroportul Otopeni. Este foarte comod, rapid și vă scapă de stresul căutării unui loc de parcare chiar înaintea zborului. Un site popular este ParkVia. Aici veți găsi oferte de parcare la Aeroportul București începând cu doar 50 RON/zi. Accesând platforma aveți posibilitatea să vizualizați poze, să vedeți locul exact pe hartă, să citiți recenziile, să vă informați cu privire la distanțele și timpii de transfer. Dar cel mai important moment este că veți putea vedea tarifele la toate parcările într-un singur loc, astfel alegându-vă parcarea potrivită preferințelor și bugetului Dumneavoastră iar procesul de rezervare ocupă foarte puțin timp.
  • Verificați site-urile care oferă tichete sau vouchere. De multe ori puteți găsi super oferte pe astfel de site-uri deci nu trebuie să le neglijați și să alocați ceva timp pentru a le răsfoi și a le analiza. Însă fiți atenți, un dezavantaj ar fi că s-ar putea să vă alegeți cu un loc de parcare mai ieftin dar care nu corespund tuturor cerințelor Dumneavoastră vizavi de un loc de parcare așa ca distanța față de terminal sau mai ales nivelul de securitate.

 

Alegeți conștiincios locul de parcare pentru mașina Dumneavoastră! Acest lucru ar putea să vă economisească timpul dar și banii din portofel.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online