Care este salariul lui Raed Arafat?

Foto: hotnews.ro
562

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat a spus direct cât de mult câștigă pe lună.  Astfel, şeful DSU a menționat că are salariul unui secretar de stat, iar  aceste sume sunt publice.

Cât de mare este salariul lui Raed Arafat?

În precizările sale, „Salariul meu este salariu de secretar de stat, oficial aproape de 10.000 de lei. Asta este de câțiva ani, înainte era 5.000, dar după ce au crescut salariile și s-a făcut legea salarizării am ajuns la 9.700 și ceva, plus norma de hrană.

Astea sunt la Ministerul de Interne, se învârte pe la 10.000″, a dezvăluit șeful DSU.

Raed Arafat, despre informațiile false răspândite despre el: S-a spus ca am fost condamnat la moarte…

În plus, Raed Arafat a vorbit și despre informațiile false care se răspândesc despre el fără a fi verificate. Unii au spus că ar fi fost comdamnat la moarte în Palestina sau că ar deține un hotel de lux în Constanța, ambele cazuri fiind complet neadevărate, după cum afirmă șeful DSU.

Astfel, „S-a spus ca am fost condamnat la moarte în Palestina și am fugit în România. Mi-a plăcut odată, cineva îmi spune că la Constanța au fost în fața unui hotel iar vis-a-vis se făcea o construcție, un resort, nu știu cum se numea. Și vine paznicul și spune: Asta e a lui Arafat! Și persoana mă cunoștea. Și spune chiar e al lui, de unde știți?

Da, e al lui și vine săptămânal să o verifice. Și persoana aceea mă suna apoi îmi spune: uite ce zice paznicul! Acum… că paznicul o zicea din prostie sau ca să răspândească un fake news intenționat, nu am de unde să știu.  Astea sunt lucruri pe care le-am auzit, m-am distrat cu ele, dar asta este!”, a mai spus Raed Arafat, în cadrul unui podcast.

În contextul profesional, Raed Arafat a ocupat funcția de subsecretar de stat în Ministerul Sănătății din august 2007 până în octombrie 2012. A fost, apoi, ministrul interimar al Sănătății din octombrie până în decembrie 2012.

Din decembrie 2012 până în ianuarie 2014, a fost secretar de stat în ministerul Ministerul Sănătății.

Din ianuarie 2014 și până în prezent, ocupă funcția de secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne.

Sursa: Capital.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online