Corpuri de iluminat liniare cu LED pentru interior și exterior

122

 

Noua generație de corpuri de iluminat liniare cu LED poate fi folosită pentru orice categorie de spatii comerciale sau industriale, dar și pentru iluminatul casnic. Iar corpurile de iluminat liniare cu LED pentru interior și exterior de la Led-Star reprezintă soluția ideală pentru obținerea unui echilibru intre design-ul modern și iluminarea eficienta.

În magazinul online cu cele mai bune și accesibile soluții pentru iluminatul LED găsim corpuri liniare suspendate și aplicate, ce vin împreună cu cea mai bună tehnologie LED.

Profilele elegante și rezistente din aluminiu/metal/plastic, sub culorile alb/gri/negru, sunt o metodă ideală de a crea proiecte unice cu imagini vizuale puternice. Finisajele perfecte și lumina uniformă a corpurilor liniare LED sunt cele care permit jonglarea după bunul plac, aici limita fiind doar imaginația.

Led-Star pune la dispoziția clienților săi o gama de corpuri de iluminat liniare cu temperatură de culoare naturală sau rece, 4000K – 6500K, cu grade de protecție IP21 (interior) și IP65 (exterior), potrivite pentru orice scenariu.

 

Corpuri de iluminat liniare cu LED pentru interior și exterior

Corpurile liniare LED sunt destinate proiectelor de iluminat exterior și interior, în:

  • spatiile comerciale sau industriale, magazine, locuri de parcare;
  • birouri;
  • iluminatul operațional: scoli, spitale, centre comerciale, hoteluri, restaurante;
  • iluminatul casnic.

Corpurile de iluminat de tip linear au câștigat teren în ceea ce privește dotarea generală a spatiilor cu destinație industrială sau publică, atât pe interior, cât și pe exterior. Forma alungită le face perfecte pentru montajul pe culoare de acces, pereții laterali ai halelor sau depozitelor, hangarelor și clădirilor de tipul terminalelor feroviare, rutiere sau aeroportuare, tuneluri.

Dotate cu carcasă termoplastică, anti-glare și/sau waterproof, acestea reprezintă o soluție de iluminat flexibilă, extrem de adaptabilă și cu întreținere redusă. Totodată, ele asigură un flux luminos mare în comparație cu lămpile fluorescente obișnuite, fiind o alternativă ideală inclusiv a candelabrelor sau pandantivelor.

Mai utile și mai performante, aceste corpuri de iluminat liniare cu LED au o durată de viață mai mare – de până la 100.000 h de funcționare – asigurând un iluminat mai puternic, cu un consum redus de energie. Rezistență la șocuri și la vibrații completează lista de avantaje cu care corpurile liniare vin în atenția publicului.

 

Corpuri de iluminat LED moderne și eficiente

Spre deosebire de sistemele de iluminat clasice, la care trebuie achiziționate și accesoriile aferente, aceste profile luminoase se prezintă sub forma unor corpuri de iluminat liniare cu LED complete, la care nu sunt necesare achiziții suplimentare – cu excepția sistemului de prindere pentru profilul LED suspendat.

Lumina este și ea mult mai puternica, astfel că poate fi folosită ca lumina directă, fară a mai fi nevoie de aducerea unui alt corp de iluminat suplimentar. Corpurile liniare LED s-au dovedit a fi o alternativă excelenta pentru orice loc în care se dorește un corp de iluminat eficient și modern, care să asigure o lumină uniformă și care să nu afecteze vederea pe termen scurt sau lung.

Modelele de corpuri de iluminat liniare cu LED de la Led-Star îmbină utilitatea formei alungite și înguste cu o putere spectaculoasă a fluxului luminos, fiind, astfel, potrivite pentru utilizare în foarte multe scenarii din domeniul industrial și casnic.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online