Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat se va desfăşura în perioada 14 – 27 mai

32

Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru elevii din clasa a XII-a/ a XIII-a participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale va avea loc în perioada 14 – 27 mai, potrivit unei note publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Știinţifice.

“Pentru asigurarea participării elevilor din clasele a XII-a/ a XIII-a la loturile naţionale de pregătire pentru competiţiile internaţionale, propunem spre aprobare organizarea unei sesiuni speciale de Bacalaureat, în perioada 14 — 27 mai 2016”, arată nota citată.

În conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare şi desfăşurarea a examenului de Bacalaureat 2011, valabilă şi pentru anul 2016, MECNȘ organizează în fiecare an şcolar o sesiune specială pentru elevii din clasele a XII-a/ a XIII-a participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în perioada sesiunii normale de Bacalaureat.

Calendarul sesiunii speciale se aprobă prin ordin al ministrului Educaţiei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online