„Haremul” Agelinei Jolie

Scriitorul Andrew Morton este pe punctul să publice o carte care va schimba probabil pentru totdeauna viaţa actriţei din Tomb Raider. În cartea sa ‘Angelina: An Unauthorized Biography’ (Angelina: o biografie neautorizată), scriitorul relatează câteva presupuse aventuri ale actriţei cu partenerii de filmări şi nu numai, notează ziarul Las Provincias.

Între amanţii pe care îi enumeră Morton în cartea sa apar două persoanje foarte cunoscute: solistul Lenny Kravitz şi actorul Ralph Fiennes. Se pare că relaţia cu Kravitz a avut loc când Agelina a apărut în videoclipul său Stand by a Women, moment în care s-a aprins flacăra între cei 2.
În această biografie neautorizată, Morton o descrie pe Angelina ca pe o adevărată „maniacă sexuală” care s-a culcat cu orice bărbat care a fascinat-o. De fapt, Morton aminteşte că Angelina s-ar fi culcat inclusiv cu iubitul mamei sale, când avea doar 16 ani.

Controversatul biograf este din nou pe cale să suscite un scandal cu această nouă carte, care spune el, conţine numeroase detalii picante despre viaţa intimă a popularei actriţe. Înainte de a deveni mamă model şi soţia exemplară de acum, Agelina era un adevărat magnet pentru bărbaţi, ceea ce nu este deloc de mirare având în vedere că actriţa a ocupat mereu un loc de frunte în topul celor zece femei cele mai frumoase din lume.

Pe lângă Lenny Kravitz cu care i s-a atribuit o aventură pasională şi Ralph Fiennes, se pare că pe lista actorilor care ar fi trecut prin patul Angelinei se află şi Ethan Hawke. Cei doi au făcut împreună filmul Taking Lives, iar relaţia romantică s-ar fi prelungit dincolo de filmări, deşi Hawke era la vremea aceea căsătorit cu Uma Thurman, care la aflarea infidelităţii l-ar fi părăsit fără să stea prea mult pe gânduri, deşi au împreună doi copii.

Angelina este suspectată că i-ar fi făcut avansuri şi celuilalt coleg de platou, Olivier Martinez, iubit la vremea aceea al lui Kyle Minogue, care ar fi anulat brusc planurile de nuntă. Impertinenta biografie nu-i va face nicio plăcere Angelinei, care de ceva vreme nu mai are ochi decât pentru Brad Pitt. Ah, trebuie amintit că şi pe el l-a cunoscut tot pe platourile de filmare, la Mr & Mrs. Smith.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata