Actorul Adam Sandler a făcut fericit un fan de-al său, un puşti de 8 ani, diagnosticat cu leucemie

Actorul de comedie Adam Sandler a adus bucurie în sufletul unui fan de-al său, un băiețel de 8 ani bolnav de leucemie, a cărui dorință a fost să vorbească cu actorul său preferat, scrie vineri Hollywood Reporter.

Grady Lynch, un puști de opt ani bolnav de leucemie, și-a exprimat într-un clip video dorința de vorbi și a de a face un grătar cu actorul său favorit Adam Sandler. John Kinnear, un prieten al familiei băiatului a postat pe blogul său dorința puștiului de a vorbi cu Adam Sandler.

În clipul video, Grady Lynch vorbește despre modul în care filmele lui Adam Sandler l-au ajutat să se simtă mai bine chiar și în momente grele. ‘Îți mulțumesc că mă faci mereu să râd’ i-a transmis el lui Sandler.

Într-o seară băiatul a fost sunat actorul de comedie și au stat de vorbă, a anunțat pe blog John Kinnear, iar ulterior reprezentantul actorului a confirmat informația pentru Hollywood Reporter.

Grady Lynch a fost diagnosticat cu o formă particulară de cancer care necesită o perioadă de trei ani de tratament, a explicat familia băiatului în clipul video adăugând că au învățat cum să se concentreze pe lucrurile pozitive și să continue să râdă, iar Adam Sandler i-a ajutat cu siguranță în acest sens. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata