Actorul Kevin Bacon face reclamă la „Ouă cu …Bacon”

Având un nume predestinat, actorul american Kevin Bacon a fost ales de Asociația Producătorilor de Ouă din SUA pentru un spot publicitar având ca motto „Trezește-te cu ouă și ….Bacon (șuncă)”, scrie joi ziarul spaniol „El Pais”.

Clipul este imaginat sub forma unui mic scheci, plin de neprevăzut și de umor bazat pe numele artistului, jocuri de cuvinte și conotații sexuale. Totul într-o notă îndrăzneață, impusă de politica de marketing, dar care nu depășește câtuși de puțin limita decenței.

Reclama face parte dintr-o amplă campanie intitulată ‘Incredible Edible Egg’, care are și o pagină web plină de informații despre calitățile nutriționale ale ouălor și de rețete diverse având ca materie primă oul. Totodată, site-ul incredibleegg.orgpromovează o serie de proiecte caritabile susținute de Asociația Producătorilor de Ouă.

Campania urmărește să încurajeze creșterea în continuare a consumului de ouă, care a ajuns în 2014, în medie, la 259,8 pe an pentru fiecare locuitor din SUA, față de 249,3 în 2010. De aceea, promotorii ei subliniază beneficiile acestui aliment, mai ales în contextul în care cele mai recente rapoarte guvernamentale nu se menționează existența unei relații semnificative între consumul de ouă și nivelul de colesterol din sânge.

Actorul și muzicianul Kevin Bacon, în vârstă de 56 de ani, renumit pentru filme precum ‘Footloose’, ‘JFK’ sau ‘Apollo 13’, se alătură astfel unei ample liste de figuri celebre de la Hollywood, precum Angelina Jolie, James Garner sau Cybill Shepherd, care au făcut reclamă unor produse alimentare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata