Adulterul este una din cauzele cutremurelor

Proliferarea relaţiilor sexuale nelegitime este cauza creşterii numărului de cutremure, potrivit ayatollah-ului Kazam Sedighi de la Teheran.

‘Catastrofele naturale sunt rezultatul propriului nostru comportament’, a spus el. ‘Multe femei incorect îmbrăcate (care nu poartă ţinuta islamică – n.r.) îi strică pe tineri, iar creşterea numărului de relaţii sexuale nelegitime contribuie la producerea a tot mai multe cutremure’, a adăugat ayatollahul.

Clericii conservatori acuză mereu nerespectarea ţinutei vestimentare islamice stricte de către o parte a tinerelor iraniene, mai ales la Teheran şi în marile oraşe ale ţării. ‘Nu avem altceva de făcut decât să ne conformăm regulilor islamului’, a afirmat ayatollahul Sedighi, amintind recentele afirmaţii ale preşedintelui Mahmud Ahmadinejad, care a avertizat asupra riscurilor unui seism la Teheran. Sedighi a adăugat că ‘este necesar un efort colectiv’ pentru rezolvarea problemelor societăţii, provocate de ‘creşterea vârstei pentru căsătorie şi numărul de divorţuri’.

Adulterul este una din cauzele cutremurelor, afirmă un cleric iranian
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata